Mennyit fogyjak? El akarom magam fogadni. De eddig nem sikerult.
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy csinos vagyok. De ugy gondolom hogy csak baratsagbol. 165 centimeter vagyok es 58 kilo. De nagyreszt izom, mivel uszok.
Es en megis kovernek latom magam.
Nem tudom elfogadnk magamat.
2015. aug. 11. 21:55
1/2 anonim válasza:
Ne fogyj, ez teljesen normális:) Ráadásul az úszással biztos szép formás tested van;)
2/2 anonim válasza:
Ha van is rajtad egy kis felesleg, 5-8 kg-nál biztos nem több szerintem. De mivel úszol, izmos lehetsz, így könnyen lehet, hogy ennyi sincs, vagy egyáltalán nincs rajtad. Ezt adatokból nem lehet egyértelműen megmondani, látni kéne.
Lehet, hogy nem az alkatoddal van baj, hanem lelki probléma, hogy nem fogadod el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!