Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez mennyire baj?

Ez mennyire baj?

Figyelt kérdés

Ma és tegnap nem igazán ettem...tegnap reggeliztem és délután ettem egy szendvicset, ma pedig szintén reggeliztem aztán 14 óra körül ebédeltem (vagyis egy kifli nem igazán ebéd, de étel :D), és az előbb ettem egy kevés joghurtot (kb a felét ettem meg, tudjátok annak a kis akármiből, amibe van a joghurt:DD)

Ez mennyire probléma? Amúgy valamennyire most is éhes vagyok, de kajára gondolni se bírok 😓

Nekem ez csak jó, hogy nem eszek sokat, de anyáméknak fel fog tűnni...😅

13/l

(Bocsii a pocsék fogalmazásért)

2016. febr. 13. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Nézd, alkalmilag nem gond, de rendszeresen hiányosan étkezni nyilván káros, mindenféle bajod lehet, nem poénból eszünk, a testnek üzemanyag kell.

Néha (fogalmam sincs miért) betegségen kívül is előfordult velem régebben, hogy egy nap nem is kívántam enni semmit (pedig ha valaki, én szeretem a hasam és ipari mennyiségeket ettem normál napjaimon). A testem biztos tudta, mit csinál (talán besokallt, azt nem csodálom). Betegség esetén is van, hogy az ember vagy állat nem eszik, mert az emésztés csak elvonná az energiáit a gyógyulásról (persze sokszor pont kell a bevitel ilyenkor is). Egy-egy nap nem gond, ha előtte és utána rendesen eszik az ember. Ha hosszabb távon van ez, enni kell, ha nincs az embernek kedve, akkor is, ha nem megy, kivizsgálás, mert ez nem normális.

Te végülis ettél, csak keveset, ez a 2 nap nem rendkívüli, csak ne folytatódjon (bár nem tudom, mennyit reggelizel, de ha sok lenne, akkor nem azt írnád, hogy nem igazán ettél).

2016. febr. 13. 23:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!