Mit tegyek, ha nem tudok leszokni a rántott húsról?
Az eredeti fehérlisztes fehérpanírosról :(
a tk lisztes tk morzsás nem ugyan az :(
egyszerüen nem tudok ellenállni neki. már 2 éve nem eszem cukrot, fehérlisztet. kivéve a rántotthús....
nem megy :(
Nekem volt egy időszakom, hogy nem ettem kenyeret, meg tésztát. Viszont a rántott-hús belefért, 20 kg-ot fogytam.
Mivel eszed a rántott-húst?
Aha, akkor ott a gond! Nem a rántott husi a gond hanem a kenyér!
Tök mindegy, hogy milyen, teljes-kiőrlésű, vagy sem, akkor is van benne szénhidrát. Én 3 hónapig egyáltalán nem ettem kenyeret/pékárut és tésztát, és nyugodtan ehettem rántott húst, rántott sajtot, 20 kilót fogytam!
Egyél kenyér helyett mást. Krumplit pl nyugodtan ehetsz, a híresztelésekkel ellentétben lehet enni, én azt ettem a kenyér és tészta helyett.
nem eszek krumplit, mert gyors felszívódásúnak hat és megemeli a vércukrom. a Rántott hús is tartalma CH-t.
tk kenyeret pedig enni fogok,mert inzulinrezisztenciám van és 3 óránként ennem kell ch-t(is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!