Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az élőgombás kaukázusi kefir...

Zotyam kérdése:

Az élőgombás kaukázusi kefir és az élőflórás joghurt milyen közeget gyárt a bendőmben. /savas vagy lúgos/ Egészségesek ezek az érlelt, oltott kaják? Tehéntejből gyappasztom mind a kettőt! Egyre többször és több tejet kapunk.

Figyelt kérdés

#élőflórás joghurt #Élőgombás kefir
2016. febr. 7. 11:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Az erjedések enyhén savas közeget teremtenek a termelt tejsav miatt. A közben elszaporodó tejsavbaktériumok viszont nagyon fontos, pozitív szerepet játszanak a normális bélflórában.
2016. febr. 7. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!