Zotyam kérdése:
Az élőgombás kaukázusi kefir és az élőflórás joghurt milyen közeget gyárt a bendőmben. /savas vagy lúgos/ Egészségesek ezek az érlelt, oltott kaják? Tehéntejből gyappasztom mind a kettőt! Egyre többször és több tejet kapunk.
Figyelt kérdés
#élőflórás joghurt #Élőgombás kefir
2016. febr. 7. 11:09
1/1 anonim válasza:
Az erjedések enyhén savas közeget teremtenek a termelt tejsav miatt. A közben elszaporodó tejsavbaktériumok viszont nagyon fontos, pozitív szerepet játszanak a normális bélflórában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!