Milyen táplálékot tudtok ajánlani joghurt, kefir helyett gyomor nyugtatásra? Tejallergiásnak
Valami kész ehető, vagy iható, vagy jó előre elkészíthető és hűtőben párnapig elálló dolog lenne jó, amit bármikor előkaphatok.
A gabonatejektől hidegen, vagy melegen, üresen nagyon rosszul vagyok. Csak ha agyon fűszerezem, akkor megy le.
Az energiabomba kisfiam mellett nincs sok időm és gyógyszert nem merek szedni, mert gyúrunk a következő babán. Nálunk még a teafőzés is problémás, mert sokáig (1-2 óra) benne marad a filter, vagy épp a forralás után nem tudom azonnal bele tenni a teát.
A terhességem előtt mindig volt a hűtőben kefír, joghurt (nem csak a fájdalom miatt) és bármikor elővehettem és evés után azonnal hatott. Sőt fejfájára a vanília fagyi vagy hideg tejbe kevert vanillin cukor volt a jó. De a gabonatejek brrr.
A terhességem alatt a laktóz érzékenység mellett a tejfehérje allergia is megjelent és nagyon erős.
A használható ötleteket előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!