Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől nőhetett meg a hasam?...

Minoo kérdése:

Mitől nőhetett meg a hasam? Puffadás vagy zsír?

Figyelt kérdés

Most hétvégén volt egy vendégünk, persze nagy vacsorával és süteményekkel vártuk. Eddig nagyon kerültem a cukrot és a hízlaló ételeket, az üdítőket és az egyéb ilyen vackokat, most viszont megettem egy-két szelet tortát én is, talán még többet is ettem, mint szoktam. Azonban következő nap (hétfőn) észrevettem magamon, hogy a hasam jelentős mértékben nőtt, a csípőmön is fogni lehetett már a "hájakat", a súlyom viszont csökkent. Nem foglalkoztam először annyira vele, gondoltam csak felpuffadt a gyomrom/beleim, majd elmúlik másnapra. Ma kedd van, de még mindig nagy, és nem értem, mitől.

Mi lehet az oka ennek? Tényleg csak puffadás és majd pár nap és elmúlik, vagy tényleg lerakódott a zsír attól a pár tortától? Vagy attól érzem nagyobbnak a hasam, hogy csináltam hasizom-erősítő gyakorlatokat hétfőn, és az izom nőtt meg? Egyszeri alkalom volt, és lehetetlennek tűnik, hogy emiatt lenne ilyen szörnyen nagy... De hízni meg nem hízhattam, hiszen a súlyom fél kilót zuhant (Ezalatt a hétvége alatt)

Teljesen össze vagyok már zavarodva, pedig ezzel még nem kellene foglalkoznom. De mégis bosszant... Bármilyen tanács, hogy mi lehet ez, és hogy szabadulhatnék meg tőle?

15/l 166cm 46,5 kg

2015. júl. 21. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
ennyi idő alatt sem izom, sem zsír nem "rakódik" rád! a puffadást valószínűleg éreznéd. székleted van rendesen? szerintem inkább eddig nem vetted észre, hogy van "háj", vagy most torzult el az önképed. de ha felmerül benned h puffadás, vegyél be 1 espumisan tablettát és kiderül
2015. júl. 21. 23:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem, székletem régóta nincs már rendesen, nagyon ritkán fordul elő, hogy lenne, viszont ez valószínűleg a bevitt étel mennyisége miatt van, mert nem eszem sokat. Viszont semmilyen fájdalmat vagy görcsöt nem érzek, nem feszül a hasam evés után, vagy bármi ilyesmi. Csak látom, hogy másképp nézek ki, mintha vastagabb lennék. Espumisant eddig is szedtem
2015. júl. 22. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!