Hogyan tudok zsírból fogyni?
Mindenki mást mond. Milyen torna illetve mozgás lenne a legmegfelelőbb? Olyan kellene amit otthon is eltud végezni az ember. Erre alkalmasak a Fitness Blender videói esetleg Péntek Enikő zóna edzései? Étrendemet tekintve: Kerülöm a cukros italokat, fehér kenyeret, tésztát, krumplit és édességeket. Komolyabb étrendet nem igazán tudnék fenntartani, mert az év 9 hónapjában kollégista vagyok, és nem engedélyezik a konyhai eszközöket a szobáinkban.
16 éves vagy, 166 cm és 68 kg. Tény, hogy sok rajtam a háj (pár hónapja a mérésen 38% volt a testzsírom igaz, akkor még több volt a súlyom), ennek ellenére nem mondanám, hogy elvagyok tunyulva. Évközben röplabdázok, viszont erre nyáron nincs alkalmam. Mit tanácsoltok?
Kaját vegyél készen vagy vigyél otthonról lefagyasztva, egy salátához meg csak egy vágódeszka és kés kell mondjuk, annyit talán csak engednek? :D Igazából az a lényeg, hogy több kalóriát égess el, mint amennyit elfogyasztasz. Persze fontos lenne, hogy ezt ne koplalással érd el, mert az nem fog beválni. Az jó, hogy csökkented a szénhidrátot, de fehérje is kellene mellette.
Súlyzózás mehet otthon is talán, futáshoz sem kell sok extra, nyáron lehet menni úszni - persze télen is, csak kevesebb a szabad strand. :D
Köszönöm!:)
A Fitness Blender videóit csinálom itthon. Az megfelelő? A félórás, háromnegyed órás verzióit.
Futni sajnos csak alkalmanként megyek.
Az úszáson elgondolkozom...ha ráveszem magam hogy így emberek közé menjek fürdőruhában, akkor lehet róla szó:)
Egyébként igen, salátákat persze tudok csinálni, arra gondoltam, hogy pl. rezsót nem tudok vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!