Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexiás lennék? Vagy mi a...

Anorexiás lennék? Vagy mi a bajom?

Figyelt kérdés

Egy lassan 15 éves lány vagyok. 159cm és 43 kg.

Bűntudatom van ha eszek‚ és utána még jó sokáig. Van hogy rám jön a falásroham‚ de utána megbánom és napokig alig tudok enni. Kövérnek látom magam‚ nem tetszik amit látok a tükörben‚ utálom magam. Nem szeretek emberek közé menni‚ mert félek a negatív kritikáktól. Ez mi?

2016. jan. 4. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Vizsgáltasd ki magadat
2016. jan. 4. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát,szerintem anorexia.Velem is ugyanez volt,nem szerettem emberekkel beszélni,mert féltem,hogy mi van ha azt gondolják,hogy "úristen de kövér".Menj orvoshoz,magától nem múlik el,hidd el.:)
2016. jan. 5. 18:21
 3/5 anonim válasza:

Szia en 15 eves vagyok 165cm es 46kg sose mondjak vedonok se, hogy vaj lenne.

Bocsi az ekezetekert.

2016. jan. 7. 21:56
 4/5 anonim válasza:
Bocsi most ilvastam vegig, ha te a tukorben rondanak latod magad akkor tenyleg lehet baj van. En pont nagyon vekonynak latom magam, sose akarnek vekonyabb lenni. Forduljj orvoshoz.
2016. jan. 7. 21:57
 5/5 anonim válasza:

3 es 4 is en voltam.

Bocsanat ekezetek miatt.

2016. jan. 7. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!