Mi a különbség a fehér és a teljes kiőrlésű kenyér közt?
Annyit tudok, amit a második. Nekem majdnem ugyanolyan a kettő, mindegyik gluténes szénhidrátbomba s ugyanaz van bennük, leszámítva a tk kicsi pluszát.
Egyébként ízre nekem annak idején, amikor még ettem kenyeret, a 25%-ban tk lisztes jött be. A nagyon tk-s nekem sem ízlett sosem. Szerencsére nem kell kenyér az élethez (bár egy időben félig olajos magvakból készült kenyéren éltem, de már nem).
A felszívódási sebesség sokaknak számít. Ilyenek a cukorbetegek és inzulinrezisztensek, fogyózók (már ha a felszívódási sebesség összekapcsolódik a jóllakás időtartalmával. logikus lenne, de nem mindenkinél van így) s mindenki, aki úgy gondolja vagy tudja, hogy az inzulinszint gyors megdobása nem jó neki...
Nekem jóval egyszerűbb s jobb nem enni kenyeret és kész, de nem mindenki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!