Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ötleted van arra hogy...

Milyen ötleted van arra hogy hízzak?

Figyelt kérdés
Gyorsan szeretnék hízni

2015. dec. 13. 17:04
1 2
 11/15 anonim válasza:
mekis kaja
2015. dec. 13. 17:56
 12/15 anonim válasza:
pff...úgy zabálj ilyen szemét ételeket hogy nem "felszedsz majd pár kilót", hanem elhízol mint az állat...de te tudod
2016. márc. 7. 21:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel ha zsírként jön fel, csak legyen valami mert nem akarok sovány lenni
2016. márc. 7. 21:52
 14/15 anonim válasza:
70%
sportolj. attól izmosodni fogsz-formás leszel, de azért tényleg ne kezdj el gyors kaján, chipsen, stb-n élni, persze egyél azt is de MÉRTÉKKEL. próbálj "egészségesen hizlaló" ételeket enni, például tésztát, krumpli hússal, ilyenek. ja és igyál sok vizet, napi 2 liter minimum.
2016. márc. 8. 21:33
 15/15 hell-ikon ***** válasza:
54%

Itt én nagyjából leírtam, hogy hogyan szedtem fel 6 hét alatt 7 kilót (chipsek meg gyors kaják nélkül).

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__7732774..

Végülis nagyjából fedi azt, amit itt most előttem írt a hozzászóló. Tészta, krumpli (vajas püré formájában főként), rizs, sajt, tojás, közepesen zsíros húsok, zöldségek és gyümölcsök, tejtermékek stb.

A másik kérdésnél is amit emlegettem nasikat, azok mind egytől egyig, egyszerűbb házi sütemények voltak (pl. fonott kalács, krumplis pogi és társai).

Az egyik dolog ami nálam szempont volt az alapanyagok kiválasztásánál, hogy igyekeztem mindig a magasabb kalóriatartalmút venni (pl. tejfölből a 20%-t, tejből a 2,8-ast, túróból a félzsírosat és így tovább).

2016. ápr. 25. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!