Hogy lehet egészségesen hízni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 186 cm és 56 kg... Sokan mondták már hogy egyek többet, de én normálisan táplálkozom, soha sem fogyóztam. Többen anorexiásnak néznek :(2008. szept. 13. 23:39
1/2 anonim válasza:
Ha egyszerű tanácsot vársz akkor mindig egyél egy falattal többet mint ami "beléd fér"
De a viccet félre téve a savanykás ételek étvágy javítók. Tudom állításod szerint nincs baj az étvágyaddal. De könnyebb többet enni farkas éhesen. Sportolj valamit rendszeresen az is növeli az energia igényed és ezáltal segíthet a hízásban. Keresgéltem neked egy cikket is és ajánlanám Tihanyi András Hizókúra könyvét. Sok hasznos tanácsot kaphatsz.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2008. szept. 16. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!