A só jó?

Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
kevés igen, sok nem
2015. okt. 16. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:

A sóra szükség van. Ha túl kevés lenne, akkor az ágyból sem tudnál felkelni.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 16. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Vannak, akik összeesküvés-elméleteket alapoznak rá

[link]

Pedig szerintem pártunk és kormányunk csak elmaradt egy brosúrával.

[link]

2015. okt. 16. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Mennyiség kérdése. Az én étrendemben (ketogén) hangsúlyozzák a fontosságát, az elektrolitok kellenek, nagyon szét tud zuhanni valaki nélküle...
2015. okt. 16. 23:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Na és most komolyan az infúzió literébe miért tesznek 7 gramm sót ha ez egészségtelen. Biztos mondanák mert olyan embereknek adják akiknek hasmenésük van, de hát mikor fiatal voltam és elkaptam valami vírust, az infúziót akkor se vették le azonnal mikor már nem volt hasmenésem, még rajtam volt egy hétig és még sem kaptam szívinfarktust a sótól
2015. okt. 17. 07:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy liternyi élettani sóoldatban 9 g nátrium-klorid, vagy azzal egyenértékű só található.

[link]

2015. okt. 17. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Attól függ honnan származik. A tiszta só amit bányákban bányásznak az jó. De a mesterségesen káliummal doppingolt jódozott só nekem személy szerint sok szenvedést okozott. Amióta kerülöm ezeket a kutyulékokat sokkal jobban érzem magam.
2015. okt. 17. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
A sportolók italában is van só. Ha sok vizet vesztesz, akkor figyelni kell a sópótlásra... Ezt kánikulában is elmondják.
2015. okt. 17. 20:45
 9/10 A kérdező kommentje:
dehogy mondják.....csak a vizet itatják
2015. nov. 18. 16:52
 10/10 anonim ***** válasza:
A csapból nem desztillált víz folyik, az is elektrolit.
2015. dec. 7. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!