Testet szeretnék építeni és nem tudom mit szedjek? Továbbiak lent
Ha jó az étrended, felesleges szedni mellé bármit is, főleg az elején. A kezdők mindig olyan lelkesen e téren, pedig ezek nem csodaszerek, rendes étellel és edzéssel kb. ugyanúgy fejlődnek. A fehérje is inkább kényelem, olykor az ár miatt szokott bejönni, azoknál, akiknek nehéz ételből fedezni a fehérjét (pedig az azért nem olyan nehéz, szerény véleményem szerint. főleg, ha rendesen számoljuk az igényt, nem beleszámítva a hájat, nem a legmagasabb szorzót használva, amiről csak olvastunk, felfelé kerekítve s a zöldséget nem tekintve, bár ez utóbbi még nem gond).
Később jól jöhet ez-az (a testépítésben tuti segítenek, én nem értek hozzá), de a lelkes kezdők tényleg túlértékelik a kiegészítőket, amikor az elején főleg nem fontosak, ha jó az étrend. De ezt már írtam.
Az étrend le van írva kismillió helyen, testépítő oldalakon, ésatöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!