Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan diétázzak ha testet...

Hogyan diétázzak ha testet akarok építeni?

Figyelt kérdés
Olvasgattam és arra jutottam hogy a testépítés egyik ciklusa a diéta. Ami arra a célra szolgál hogy a zsírt elégesse a szervezetből. De ha diétázok akkor izmot is veszítek. Szóval ha diétázok, zsírt egetek (eljárok kocogni) akkor mellette mit kéne tennem hogy az izmok ne épüljenek le? Arra gondoltam hogy veszek étr.kieg.-őt és amit a diétával nem viszek be a szervezetbe ezel pótolom és közbe edzek. Ez igy mennyire hatásos? Az egésznek a célja egy szálkás test lenne, nem túl nagydarab akarok lenni. 15/f

2012. júl. 13. 00:24
 1/10 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül lesz szükség étrendkiegészítőre. Csak tarts mértéket és próbálj meg egészségesen és fehérjedúsan táplálkozni.
2012. júl. 13. 01:35
 2/10 A kérdező kommentje:
oké, de a szénidrátot könyebb lenne azzal pótolni.. nem?
2012. júl. 13. 01:37
 3/10 anonim ***** válasza:
hogy ne veszíts izmot a legfontosabb az a fehérje. ezt vegyél kiegészítőből. ha a pénztárcád engedi akkor még L-glutamint és BCAA-t is vehetsz. ezekkel a minimálisra szorítható az izomveszteség. persze kell egy jó étrend.
2012. júl. 13. 09:59
 4/10 A kérdező kommentje:
értem. köszi (:
2012. júl. 13. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Látszik,hogy nem értesz hozzá. Így nem lehet elkezdeni egy komplett testépítésbe. Edzéstervre van szükség,megfelelő étkezésre és elszántságra. Az már az utolsó dolog,hogy 18éves kor előtt nem is ajánlott ilyes fajta dolgot elkezdeni,hisz még bőven fejlődsz. Beszélj egy edzővel szerintem.
2012. júl. 14. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
5ödik. de érdemes elkezdeni 16-17év körül.
2012. júl. 14. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:
(5) Legyen. De a 15 még mindig nagyon kevés.
2012. júl. 14. 23:18
 8/10 A kérdező kommentje:
nem testépítő akarok lenni.. csak valahogy szeretnék kinézni.. :D egy átlag.. nem akarok túl nagy darab lenni.. :D
2012. júl. 17. 23:06
 9/10 -adolf- válasza:
Vegyél legot és építs testet!
2012. júl. 21. 14:18
 10/10 Masnee3 ***** válasza:
A BodyBuilder.hu oldalról szedd le a "sárga kapszulát", olvasd el, sokat fog segíteni!:-))
2012. nov. 18. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!