Ciki kérdés. Miért van az hogy egy héten egyszer megyek nagy wc-zni és akkor is csak minimálisat és keményet?
Ha így folytatod kórházba kerülsz. De ne menj el orvoshoz, ha neked ezek a tünetek nem okoznak problémát... Ha meg ennyire félsz az orvostól, akkor gondolj folyamatosan erre, hátha az idegrendszered is tönkremegy. Az agyadat meg nem használod már régóta..
Mennyi idős vagy? 10-11? Valószínüleg a felnőttkorod már nem éred meg, ha így folytatod.
Szedd össze a bátorságod,és menj el a dokihoz!
Elég rosszul hangzik,amit leírtál.Nem biztos a béltükrözés,bármi más is okozhatja a problémáidat.
Úristen. Én írtam az elsőt, és csak annyira komoly, mint a kérdés. Megpróbáltam gondolkodásra bírni vele a kérdezőt, de ha ez ennyire nem nyilvánvaló, akkor szájbarágom:
ORVOSHOZ KELL MENNI!
:) Kösz a választ. 21 éves vagyok. Nincs agyam? CSak azért mert ilyen problémám van?
Am. keveset iszok,és fél éve volt eltörve a lábam, vérszegény is vagyok.
"Nincs agyam? CSak azért mert ilyen problémám van? "
Miért? Elvileg felnőtt ember vagy. Ha szenvedsz, és egy ilyen oldalon vársz segítséget, ahelyett, hgoy egy hozzáértő emberhez ellátogatnál, már ne is haragudj, de ez tizenéves felfogás. Persze néhányuk egészségesen szeretne élni, és ők nem ölbetett kézzel várják, hogy majd elmúlik. Úgyhogy igen, felelőtlen vagy és nem gondolsz bele, hogy még rosszabb lesz. De végülis a te életed, csak akkor nem kéne megosztanod a nyilvánossággal, ha nem fogadod el a tanácsokat, alapból meg nem is mész el dokihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!