Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől olyan fehér és kőkemény...

Mitől olyan fehér és kőkemény az étkezési sertészsír?

Figyelt kérdés
annak kásásnak kellene lennie
2015. aug. 10. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:

A zsír hidegen kemény és fehér színű.

Kásás max ebben a melegben lehet "szobahőmérsékleten".

Bár lehet, hogy ebben a melegben inkább már folyik...

2015. aug. 10. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Ponthogy fehernek es kemenynek kell lennie. Mivel ha nem feher es kemeny akkor nem jol sutottek ki. Ha mar barnas egy picit is az azt jelenti hogy odaegettek.
2015. aug. 10. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az a jó ha olyan, a kásást speciel én nem szeretem.
2015. aug. 10. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha kasas es nem hofeher szinu akkor nem jo, tulsutottek.

(Nekem ezt dietetikus mondta.)

2015. aug. 10. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
De nem is lehet rákenni a kenyérre olyan kemény
2015. aug. 10. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Rakd bele a serpenyobe es olvaszd fel.

Vagy rakd mikroba.

Talald fel magad.

2015. aug. 10. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!