Mitől olyan fehér és kőkemény az étkezési sertészsír?
Figyelt kérdés
annak kásásnak kellene lennie2015. aug. 10. 13:10
1/6 anonim válasza:
A zsír hidegen kemény és fehér színű.
Kásás max ebben a melegben lehet "szobahőmérsékleten".
Bár lehet, hogy ebben a melegben inkább már folyik...
2/6 anonim válasza:
Ponthogy fehernek es kemenynek kell lennie. Mivel ha nem feher es kemeny akkor nem jol sutottek ki. Ha mar barnas egy picit is az azt jelenti hogy odaegettek.
3/6 anonim válasza:
Szerintem az a jó ha olyan, a kásást speciel én nem szeretem.
4/6 anonim válasza:
Ha kasas es nem hofeher szinu akkor nem jo, tulsutottek.
(Nekem ezt dietetikus mondta.)
5/6 A kérdező kommentje:
De nem is lehet rákenni a kenyérre olyan kemény
2015. aug. 10. 16:26
6/6 anonim válasza:
Rakd bele a serpenyobe es olvaszd fel.
Vagy rakd mikroba.
Talald fel magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!