Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fehér nutellát szeretnék...

Fehér nutellát szeretnék készíteni. Recept ötlet? Több lent ->

Figyelt kérdés
A barátnőmnek egy elég ritka betegsége van, a lényeg, hogy sem a mogyoró, sem a kakaó nem fér bele a diétába, tehát nem ehet nutellát sem. Elhatároztam, hogy valamilyen módon csinálok neki fehér csokiból. Valaki valami ötlet az elkészítéssel kapcsolatban?

2015. júl. 19. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez lehetetlen :) hiszen a nutella lényege a csoki és a mogyoró :D
2015. júl. 19. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Jó, lehet játszani fehér "csokival" (ami egyáltalán nem csoki) és mogyoró aromával, de az nem lesz az.
2015. júl. 19. 14:45
 3/3 anonim válasza:

Bár nem Nutella, de ajánlom figyelmetekbe a Pennyben alkalmanként kapható, ún. Selection márkájú "Biscuit Spread"-et, vagyis kekszkrémet, ami egy édes, raffaello-szerű (a kókuszosnak dettó olyan íze van, mint a Raffaellonak) krém.

Fehér csokiból mindenesetre elég sokat kéne venni, hogy egy nutellásüvegnyi krém kijöjjön belőle, szóval szerintem anyagi szempontból nem igazán érné meg pepecselni vele, pláne, hogy a végeredmény kimenetele is kétséges (kivéve persze, ha kifejezetten ragaszkodsz ahhoz, hogy házi készítésű legyen). De ez persze csak az én véleményem és javaslatom. :)

2015. szept. 8. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!