Csillagok kérdése:
Mit tudnék készíteni az elszakadt, tönkrement Converse cipőimből?
Figyelt kérdés
Ötleteket, akár igazi kreativitást igénylő, de mégis hasznos tanácsokat várok, mert nem lehet őket megcsináltatni és szeretnék kezdeni velük valamit, ami vagány és hasznos is. A sarkánál szakadtak el.2015. márc. 22. 10:35
2/9 anonim válasza:
Add oda a szegényeknek. Ha még használható.
3/9 anonim válasza:
Készîts belőle táskát. Nem fogsz tudni belőle nagyot csinálni, de jópofa :) egyik ismerősöm is csinált magának
5/9 anonim válasza:
Írd be youtubera hogy diy shoes.:)
6/9 anonim válasza:
Küldd el nekem, én az ilyen cipőket gyűjtöm.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a takarón nevettem egyet, de most hogy mondod... aranyos, bár kellene hozzá néhány cipő-felsőrész, hogy szép patchwork lehessen belőle.
2015. márc. 23. 00:59
9/9 A kérdező kommentje:
Á! Nagyon köszönöm, ez beletalált, biztos, hogy megcsinálom a tavaszi szünetben!
2015. márc. 25. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!