Valaki rendelt már innen cipőt? (converse)
Figyelt kérdés
Találtam egy oldalt, de nem merek rendelni. Van valakinek esetleg valami tapasztalata ezzel?
Tényleg eredeti és jó minőségű cipők ezek?
2015. márc. 11. 18:41
1/4 anonim válasza:
Vedd meg a boltban!
Nem értem mi értelme a rendelésnek egy olyan darabnál, amit lehet kapni Magyarországon...
Egyébként igen, A Converse jó minőségű, nekem folyamaros, elég durva strapa mellett is több évig bírja.
3/4 A kérdező kommentje:
Azért inkább rendelném, mert 3-4 ezer forintot tudnék így spórolni, ugyanis a boltban ennyivel drágább.
Ez a kérdés főleg az oldalra irányult, tehát arra, hogy az ottani cipők milyenek... azzal képben vagyok, hogy a Converse jó minőségű, de azért köszi a választ!
2015. márc. 13. 19:54
4/4 anonim válasza:
vettem ott már kettőt is. Kiváló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!