Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez még bulimiának nevezhető?

Ez még bulimiának nevezhető?

Figyelt kérdés
4 éve hánytattam magam. Nagyon ritkán hányok mostanában talán 2 hetente 1x. Viszont a falásirohamom nagyon sok van és azért gondoltam hogy ez nem bulimía mert nem hányok a bingek után. Mégis nagyon rossz ugyanolyan a hangulatom a nap 24ó mint amikor folyamatosan csináltam.

2015. aug. 4. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem... Viszont ha úgy érzed, hogy még mindig hánytatnád magad, sürgősen keress fel valakit (közeli ismerős/barát, akiben megbízol/más -ex-bulimiás lányok/szakember), aki segíthet.

-Egy lány, aki hasonló problémával szenved-

2015. aug. 5. 07:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Binge Eating Disorder-ről, azaz a BED-ről hallottál már? Nekem ez olyasminek tűnik

-egy másik hasnoló problémákkal küzdő lány-

2015. aug. 5. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, ez hasonlít a BED-re vagy van olyan is, hogy atipusos bulimia :( Igazából szerintem tök felesleges a címkéken rágódni, a lelki problémákon kéne segíteni. Én AN-os voltam, aztán most néha falásrohamaim vannak, tudom, hogy amíg lelkileg nem leszek rendben, az evéssel sem leszek.

Vigyázz magadra és keress egy szakembert, pszichológus szerintem tök jó ötlet lenne, tényleg tud segíteni.

2015. aug. 6. 21:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat!!
2015. aug. 6. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!