Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Itt van egy étrend. Hogyan...

Itt van egy étrend. Hogyan lehet ezt kis fizetésből?!

Figyelt kérdés

www.nosalty.hu/ajanlo/mintaetrend-180-g-szenhidratnap#comment-305818

Nekem ez a menü tökéletesen megfelelne! Ha meg bírnám fizetni... Végülis 1 napra valóban meg bírnám tenni. De 3 főre napi szinten hasonlót kanyarítani?! Miből élnek azok akik ezt megtehetik???? :-((((

Szóval én nagyon szívesen olvasnék már végre egy olyan egészséges, diétás mintaétrendet, amit 3 embernek 31 (!) napra be lehet tartania kb. 30.000.- forintból! Ennyi marad ugyanis élelmiszerre. Vagy ha becsúszik egy extra kiadás, akkor ennyi sem.

Nos? Őszintén várom az ötleteket! :-)

2015. júl. 24. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha csak az a lényeg, hogy 180 g CH legyen benne, akkor számolgatni kell és kész. Bármit lehet enni, csak annyit kell belőle csinálni, hogy kijöjjön a CH tartalom.

Ha az is fontos, hogy lassan felszívódó CH legyen, akkor meg egyszerűen a köreteket kell kicserélgetni. Sima tészta helyett durumtészta (nem drágább, mint a sima), fehér rizs helyett barna rizs (nem sokkal drágább), de lehet használni bulgurt, kölest, árpagyöngyöt is, ezek sem kerülnek sokba.

A tk. kenyér tényleg jóval drágább, mint a fehér, de kevesebbet is eszik belőle az ember, pláne akkor, ha csak 18

2015. júl. 24. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocsi, véletlen elküldtem. Szóval kevesebbet eszik tk. kenyérből az ember amúgy is, akkor meg főleg, ha csak napi 180 g CH-t ehet. De lehet otthon sütni, az jóval olcsóbb, mint boltban megvenni.

A húsokban, felvágottakban nincs CH, abból bármilyet vehetsz. Sajtokban se sok van, abból is lehet az olcsóbbat venni, nem kell mozarellát.

2015. júl. 24. 20:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez nem valami sok pénz, de mivel 180g elég sok (én 30g körül eszem, olcsón, már ha sikerül nem rászállni az eritritre), fér olcsó szénhidrátból is rendesen...

A szezonális zöldségeket nagyon ajánlom, azok is olcsók, de nem szénhidrátdúsak.

Olcsó a rizs, a zab, a hüvelyesek... S elég laktatóak tudnak lenni adott esetben (ez emberfüggő, én éhes leszek a szénhidráttól, azért eszem zsírt, ami eléggé olcsóvá teszi az étrendemet, kókuszzsírral és olajos magvakkal is. de főleg tojást eszem, remek étel).

Még én is eszem rizst a curryhez, igaz, a sok zöldségemmel s a gyümölccsel ilyenkor már képes vagyok 50g-ra felmászni... Ezzel csak azt akarom írni, hogy egy kevés rizs is igencsak jó tud lenni, nem kell kilószámra enni... A zöldségcurry rizzsel igen változatos arányban ehető :)

S van pl. egy finom lencsés céklalevesem, amiben csak egy kevés lencse akad, de az roppantul feldobja.

180g annyira rengeteg, sok lehetőséget ad :) Főleg zöldségimádóknak... De a fehérjét is be kell vinni... 1500 kcal-hoz 180g ch kifejezetten szénhidrátdús, a normál étrendben sem nagyobb az arány.

2015. júl. 24. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!