Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha túl sok a fogyás egy hét...

Ha túl sok a fogyás egy hét alatt?

Figyelt kérdés
Hétfőn kezdtem el a szálkásítást,és azt mondták hogy 0,5-1 kg a normális fogyás zsírból,és mondták azt is hogy hetente méretkezzek,de nem bírtam megállni.83,4 kg voltam hétfőn most meg pénteken 81,4 pedig csak 5 nap telt el.Ha az első héten 2-2,5 kg a fogyás az nagy gond szerintetek?Mert heti 3x futok 4x pedig kőkeményen edzek,és a teljesítményem is nőtt a kondiban,nagyobb súlyokkal tudom a feladatokat csinalni mint szalkasitas elott,melette iszom a BCAA-t is.Futashoz pedig L-Karnitint.Szóval izomból sem fogyhattam,akkor zsírból ment ennyi?vagy ilyenkor hogyan van?

2015. júl. 24. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem, első héten sokat is lehet fogyni, vízveszteség, a kevesebb/más evés miatt a salakanyag is lehet valamivel kevesebb... De főleg víz.

Amikor pedig szénhidrátszegényebben eszik valaki, lehet -6-8 kg vagy több is az első héten - ez extrém ám és bizonyára kell hozzá egy combos túlsúly, de megtörténik, rendes étrenden. Vízvesztés :)

2015. júl. 24. 19:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.megnyugodtam.De azert zsir is ment le?
2015. júl. 25. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!