Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Mi tagadás, az utóbbi időben elég sokat híztam, mert nagyon nem figyelek arra mit eszek, rengeteg csoki, chipsek stb:( Elhatároztam, fogyni fogok valamennyit, szerintetek hány kg-nak nézek ki? 12/l

[link]

2015. júl. 17. 16:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem gáz :)
2015. júl. 17. 16:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Tényleg?:)
2015. júl. 17. 16:26
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Hát kb 65 kgnak nézel ki
2015. júl. 17. 16:33
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Ez melyik részed, a képen?
2015. júl. 17. 16:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Felsőtest. Ennyire nem hiszem, hogy rossz lett a kepminoseg:/
2015. júl. 17. 16:39
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
Igazad van, nem a kepminoseg a rossz :P
2015. júl. 17. 16:54
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Attol fugg, milyen magas vagy, de szerintem min 70 kg vagy. Elegge husis tested van, ebbol tenyleg le kene adni ugy 15 kg-ot, hogy normalis testalkatod legyen..nem szeretnel strandra jarni, csinos ruhakat felvenni!?
2015. júl. 17. 17:16
 8/13 A kérdező kommentje:
így is járok strandra, majdnem minden 2. héten, és szerintem elégg csinos ruháim is vannak csak az a gond egy részük kihíztam:(
2015. júl. 17. 17:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Hűha, lesz munkád bőven. Őszintén, szerintem kövér vagy, nem kicsit. Nem kellett volna megvárni, hogy ennyire elhízz. Jól ki is striásodtál, gondolom hirtelen híztál.

Az elhatározás jó, vidd is véghez. Fiatal vagy még, több esélyed van, hogy visszahúzódik a bőröd. Itt az ideje életmódot váltani, hogy mire felnősz, szép, egészséges nő legyél testileg és lelkileg is. Csak ne ess túlzásba, ne koplalni akarj. Kezdj el mozogni, menj el hetente 4-5 alkalommal egy órát sétálni. Szép lassan növeld a tempót, hogy kicsit magasabb legyen a pulzusod. Futni nem kell, a tempós gyaloglással nagyon jól lehet fogyni. A legjobb, ha csinálsz erősítő gyakorlatokat is. Edzőterembe nem tudom, hogy szeretnél-e járni, vagy van-e rá lehetőséged. Ha nincs, akkor keress gyakorlatokat az interneten, a torna segít, hogy fogyás közben az izmaid megmaradjanak, vagy akár fejlődjenek. Ez kell ahhoz, hogy fogyás után is feszes maradj, és jó alakod legyen.

A kajánál a minőségre figyelj leginkább, sovány húsok, zöldségek adják a gerincét az étkezésednek. Köretnek jó a rizs, de mindig legyen mellette zöldség is. Lehet párolt is, vagy akár friss saláta. Mivel még fiatal vagy, a szüleidnek kéne kicsit kiképezni magukat táplálkozás terén, hogy megfelelő kajákat adjanak neked. Mondd nekik, hogy legyen benne fehérje, és mérsékelt szénhidrát, főleg este. A zsírt nem szabad teljesen lecsökkenteni, ezt is ajánlott figyelembe venni. Ne feledd, hogy a koplalás a legrosszabb, amit tehetsz. Ha édesítesz, használt steviát, az az egyik legnormálisabb édesítő. Esetleg xilit, de az nem 0 kalóriás, így abból sem kell kilókat enni. A fehér lisztes, cukros dolgokat mellőzd. Nincs több nasi, üdítő, fehér kenyér, péksüti. Csak tiszta vizet igyál, de abból bőven, napi 3 liter mehet nyugodtan.

Ez csak pár lényeges dolog, érdemes magadat és/vagy a szüleidet kicsit képezni a témában, és sikeres leszel.

2015. júl. 17. 21:24
 10/13 A kérdező kommentje:

De az a baj, már a legkisebb sportra is kifuladok:/ Meg a nagymamammal van baj aki folyton töm csokival. Igen, eleg gyorsan hiztam, most karacsonykor voltam 60 most vagyok 70 folott....:(

Tudnal mutatni egy oldalt ami megmondja mit egyek? Mer szuleimmel eleg gyakran vagyunk mekibe meg ilyenek, de akkor az rossz neM?

2015. júl. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!