Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Mi tagadás, az utóbbi időben elég sokat híztam, mert nagyon nem figyelek arra mit eszek, rengeteg csoki, chipsek stb:( Elhatároztam, fogyni fogok valamennyit, szerintetek hány kg-nak nézek ki? 12/l

[link]

2015. júl. 17. 16:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
77%

Muszáj valamit sportolnod, és a kajára is figyelned. Eleinte szerintem ne futással kezdj, hanem mondjuk gyorsabb sétálással vagy biciklizéssel. Lényeg, hogy rendszeres legyen, aztán ha lement pár kiló, mehet a futás is.

Kaját tekintve nem szabad engedned a kísértésnek, ha a családod is minden sz*rt megeszik. Lehetőleg ne nagyon egyél fehér lisztes dolgokat, helyette teljes kiőrlésű zsömléket, péksütiket. Vizet igyál (vagy esetleg léteznek édesítőszeres, cukormentes üdítők, az néha belefér), a kólát, fantát és egyebeket felejtsd el! A mekit meg kerüld el messziről és a csokira is mondj nemet. Vegyél diabetikus csokit, de abból sem egy táblával naponta, hanem pár kockát. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, halat, csirkemellet. És köretnek is lehetőleg barna rizst vagy párolt zöldséget.

2015. júl. 17. 22:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom, a mekiben van saláta is, szóval tudsz mit enni, hogy ne csorogjon a nyálad, amíg a család eszik. A mamával meg kell érteni, hogy nem kell a csoki, mert le szeretnél fogyni. Adjon neked helyette egy almát, ha annyira tömni szeretne.

Előttem szóló is jól leírta, hogy körülbelül miket kell enned. Van egy könyv a neten, ingyenes, a címe a sárga kapszula. Sajátos stílusa van, illetve testépítéssel ismerkedőknek íródott, de szerintem találhatsz benne pár hasznos információt a táplálkozásról.

2015. júl. 18. 00:53
 13/13 anonim válasza:
49%
Szerintem szexi vagy! A melled is egész jó.
2015. júl. 30. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!