Pizzafüggő vagyok? Mit tegyek?
Üdv!
19 éves vagyok. 12 éves korom óta rendszeresen szoktam pizzát rendelni. 1439 alkalommal rendeltem a weboldal szerint. Soha nem cigiztem, nem drogoztam, inni sem szoktam. Ez az egyetlen káros szenvedélyem, de szeretnék leszokni.
Amúgy az anyagcserém elég gyors, és szoktam minden nap mozogni, vagy futópadon vagy szobabiciklin. Nem vagyok egyáltalán túlsúlyos, 176 cm magas vagyok és 74 kg.
Kép a legutolsó rendelésiemről: [link]
Mit tegyek? Hogyan tudnék leszokni? Olyan finom a pizza :(
Ha átlagosan 1500Ft/pizzát nézzük + 1439 alkalom = 2 millió 158 ezer 500 Ft a vége. Ez az összeg kb. 53 hónapnyi kaját biztosít egy 3 fős család számára, ami kicsivel több mint 4 év.
Ha tényleg csak pizzát rendeltél és reálisak a rendeléseid száma, akkor én a számokkal kezdeném. Azok mindent elárulnak. Szerinted ez megéri?
Hát, kezdd ott mondjuk, hogy nem rendelsz pizzát minden nap. Egyszerűen fogod magad, összeszeded az erődet, és nem eszel.
Legeredményesebben úgy lehet leszokni bármiről, hogy lassan, folyamatszerűen csinálod. Először csak egy napot hagyj ki, aztán kettőt, végül két hetet, aztán hármat, és már ott is vagy a normális mennyiségnél.
Lélekben baromi erősek az emberek, úgyhogy összeszorítod a fogadat, és nem eszel pizzát. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!