Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Pizzafüggő vagyok? Mit tegyek?

I Love Pizza XDDDDDD kérdése:

Pizzafüggő vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Üdv!

19 éves vagyok. 12 éves korom óta rendszeresen szoktam pizzát rendelni. 1439 alkalommal rendeltem a weboldal szerint. Soha nem cigiztem, nem drogoztam, inni sem szoktam. Ez az egyetlen káros szenvedélyem, de szeretnék leszokni.

Amúgy az anyagcserém elég gyors, és szoktam minden nap mozogni, vagy futópadon vagy szobabiciklin. Nem vagyok egyáltalán túlsúlyos, 176 cm magas vagyok és 74 kg.

Kép a legutolsó rendelésiemről: [link]

Mit tegyek? Hogyan tudnék leszokni? Olyan finom a pizza :(

2015. jún. 23. 12:12
 1/8 anonim válasza:
El kellett volna menned a TMNT reboot castingjára:D
2015. jún. 23. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Inkább ilyen függő legyél mint cigi vagy drog, ha sportolsz nem gond szerintem. Én is imádom, bár én 2-4nél többet egy hónapban nem szoktam enni.
2015. jún. 23. 12:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Mik az elvonasi tuneteid?
2015. jún. 23. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
(ezek szerint szarul foz anyad)
2015. jún. 23. 12:21
 5/8 gandalfka válasza:

Ha átlagosan 1500Ft/pizzát nézzük + 1439 alkalom = 2 millió 158 ezer 500 Ft a vége. Ez az összeg kb. 53 hónapnyi kaját biztosít egy 3 fős család számára, ami kicsivel több mint 4 év.

Ha tényleg csak pizzát rendeltél és reálisak a rendeléseid száma, akkor én a számokkal kezdeném. Azok mindent elárulnak. Szerinted ez megéri?

2015. jún. 23. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Gandalfka ő hét éve rendeli a pizzát és az első években biztos nem került annyiba még...Gondolom nem csóró a srác...
2015. jún. 23. 16:31
 7/8 Gyémántlány ***** válasza:

Hát, kezdd ott mondjuk, hogy nem rendelsz pizzát minden nap. Egyszerűen fogod magad, összeszeded az erődet, és nem eszel.

Legeredményesebben úgy lehet leszokni bármiről, hogy lassan, folyamatszerűen csinálod. Először csak egy napot hagyj ki, aztán kettőt, végül két hetet, aztán hármat, és már ott is vagy a normális mennyiségnél.

Lélekben baromi erősek az emberek, úgyhogy összeszorítod a fogadat, és nem eszel pizzát. Ennyi.

2015. jún. 23. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, aztán kiderült később hogy lisztérzékeny vagyok. Így az egészségem miatt abba kellett hagynom... nem bántam meg, persze azért hiányzik néha.
2015. jún. 24. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!