Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szeretnek lefogyni, de hogyan?

Farkas Viola93 kérdése:

Szeretnek lefogyni, de hogyan?

Figyelt kérdés

22 eves vagyok, 165 cm, 75kg

Probaltam mar mindenfele dietat, de semmi. 4 honapos a kisfiam, ezert tulsok idom nincs tornazni. Mondjuk eleg sokat mozgok, egesznap teszek-veszek.

Tudnatok nekem tanacsot adni, hogy milyen dietat csinaljak, vagy esetleg valami mast?

2015. máj. 21. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:

A legjobb, ha csökkented a kalóriabevitelt. Edd mindennek csak a 75%-át, mint eddig!

Hagyd el a cukrot és a cukros dolgokat, valamint a kenyérféléket és a tésztát.

Nem mozogsz sokat, mert akkor nem lennél kövér. Sokkal többet kellene, a gyerekkel is tudsz például sétálni, tempósan, napi 2-3 órát, kezdetnek.

Fiatal vagy még, könnyen mennek le a kilók, de majd csak szoptatás után. Normális, ha négy hónappal a szülés után túlsúlyod van, lassacskán lemegy, ha nem kényelmesedsz bele és nem eszel sokat.

2015. máj. 21. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:

De, tud sokat mozogni, csak a házban ténykedés nem éget nagyon sok kalóriát és bőven pótolni lehet evéssel.

Nem tudom, miket próbáltál... Az első hozzászóló értelmes tanácsokat adott, azoknak hatniuk kell. Kevesebb étel, de jobb összetétel, mozgás... A fogyitársam lazán tornázott 2 kicsi mellett is, max. abbahagyta és utána szaladt a nagyobbnak, ha kellett :) Tornából nem kell olyan sok. A séta viszont jó ötlet, gyerekkel úgyis kell, ha igazán jó, friss levegőre tudsz menni, az amúgyis szuper...

Én a szénhidrátcsökkentést ajánlom, sokaknak beválik. Persze ha komolyan csinálja az ember, akkor egyre inkább emelnie kell a zsírt s az ideális szénhidrátmennyiség is igencsak más lehet a különböző emberek esetében. Igazából meg kell találnod a saját, személyre szabott módszeredet, ami energetikailag, közérzetileg is jó, plusz hatékony is.

Válts egy egészséges és hozzád passzoló életmódra (ez nem egyszerű, nekem évekbe telt, míg megtaláltam a végső megoldást, a legtöbb embernek könnyebb ez), figyelj oda, mozogj kicsit... Mennie kell.

2015. máj. 21. 13:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat, nagyon elszantam magam, remelem sikerul.
2015. máj. 21. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Mind a két válasz jó, de én kiegészíteném azzal: aki rossz kajákat eszik és megbetegíti magát, az nem nagyon tud kalóriadeficitbe kerülni, hiába eszik mértékletesen, kalóriakorláttal.

Jól kell enni, az egészséges szervezet éget jól zsírt, kerül egyensúlyba.

2015. máj. 22. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!