Miért vagyok kövér? 13/lany
Figyelt kérdés
Tavaly nyar ota nagyon meghiztam, 12 eves, 67 kg es 159 cm VOLTAM. Szeptemberben 161 cm, 71 kg VOLTAM. Februarban ismet mereczkedes volt a suliban, es 163 cm es 80 kg voltam. Tegnap egy baratnomnel titokban raalttam a merlegre, es 79,9 kg voltam, most 166,5 cm vagyok.
1. Kerdesem: mitol hiztam meg? ( betegsegem nincs, mert mar voltam kivizsgalason)
2. Ez normalis? Massal is eloforult mar ilyen?
Elore is koszonom a valaszokat! :)
2015. máj. 9. 16:55
1/23 anonim válasza:
Nem normális.
Vagy nagyon pocsék életmódot fojtatsz, zsíros, cukorban gazdag ételek és kevés mozgás vagy hormonális problémád van.
Ha betegséged nincs akkor figyelj oda az étkezésedre és kezdj sportolni.
2/23 anonim válasza:
Én 15 vagyok ugyanilyen magassággal és súllyal :(
3/23 anonim válasza:
Gondolom pocsék ételeket eszel. Pedig most kéne figyelned arra, hogy ne hízz el. Ha valaki gyerekkorban túlsúlyos volt, felnőtt korban sokkal több problémája lesz a súlyával.
5/23 A kérdező kommentje:
Csokiii ^.^ Csokifüggő vagyok *-*
2015. máj. 9. 19:03
6/23 anonim válasza:
Én a helyedben a 80 kilómmal nem írnám ilyen vidáman.
7/23 A kérdező kommentje:
Egyébént a testzsírom 13%... Nagyon sok?
2015. máj. 10. 06:06
8/23 anonim válasza:
Szerintem ennyi testzsírszázalékkal nem lehetsz kövér.
9/23 A kérdező kommentje:
Annak érzem magam : (
2015. máj. 10. 11:37
10/23 anonim válasza:
Vagy az nem igaz, hogy 166 cm-hez 80 kg vagy, vagy az, hogy 13% a testzsírod. Valami itt nem stimmel. Hacsak nem vagy testépítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!