Normális, hogy tetszik, hogy kövér vagyok?
Tizenéves lány vagyok, és tisztában vagyok azzal, hogy kövér vagyok. Sokan csúfolnak, 1-2 hétig jártam futni, alig ettem, de elkezdtem látni azt, hogy jó kövérnek lenni. Fogdosom a hasam, húzgálom a hájamat össze-vissza, és szerintem híznom kéne. 147,5 kg/159 cm/lány/14 éves
U.i.:a kérdés komoly, de ez normális dolog, vagy fatorexia?
köszönöm a válaszokat!
Háát szerintem csak furi az értékrended.
Az király, ha nem vagy komplexusos az alakod miatt.
Mondjuk addig, amíg nem kezdesz el parázni azért, mert túl vékonynak látod magad..
Személy szerint én úgy gondolom, bár ez csak személyes vélemény és nem kell törődni vele, mindenkinek van de az enyém az, hogy egy nőnek azért van egy természetes egészséges súlytartománya - testzsír tartománya.
Más kérdés, hogy éppen mi a divat vagy kinek milyen a személyes ízlése, kinek mi áll jól.
Nekem általában ez a tartomány tetszik egy nőn, tehát ha valaki kissé karcsú, lapos az engem nem zavar ahogyan az sem, ha kissé husis. De ezek a tartományok, preferenciák gondolom mindenkinél máshol vannak, sokaknál hatással van rá a divat stb.
Nyilván ha az az ideálod, hogy ducibb legyél, akkor megfelelő kalóriabevitellel és szénhidrátfogyasztással ugyanúgy lehet tenni érte mint a karcsú sportos alakért is.
Kérdés, hogy gondoltál-e az egészségi vonatkozásokra is, vagy hogy nálad számítanak-e ezek.
Mert lehet, hogy a gömbölyű szép, de egy cukorbetegség/inzulinrezisztencia/pcos nem feltétlenül éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!