Normális, hogy tetszik, hogy kövér vagyok?
Tizenéves lány vagyok, és tisztában vagyok azzal, hogy kövér vagyok. Sokan csúfolnak, 1-2 hétig jártam futni, alig ettem, de elkezdtem látni azt, hogy jó kövérnek lenni. Fogdosom a hasam, húzgálom a hájamat össze-vissza, és szerintem híznom kéne. 147,5 kg/159 cm/lány/14 éves
U.i.:a kérdés komoly, de ez normális dolog, vagy fatorexia?
köszönöm a válaszokat!
Képet vagy kamu :)
Na de komolyan, általános/középiskolában évente van orvosi kontroll, ezekkel az adatokkal már 12 évesen orvoshoz küldtek volna, de 14 évesen több mint 150 kg-mal már az iskolaorvos személyesen beszélne a szüleiddel és zavarna el orvoshoz, mert ez teljesen egészségtelen. Amúgy nem lehetsz 1 tonna, előbb meghalsz, mint hogy túllépd az 500 kg-t ezzel a tempóval.
Szerintem kamu de ha neadjisten mégis igaz húzz el egy orvoshoz ASAP, mielőtt feldobod a talpad. Szüleid amúgy mit szólnak?
Ez nem egészséges... Én 160 cm vagyok és 41 kg xd és 14 éves
Jah és nem vagyok anorexiás és elég sokat eszem, csak olyan a testalkatom, hogy nem bírok hízni... De mindegy szentem 100 kg fölé ne nagyon menj
Most találtam rá a kérdésre és totál elképedtem. Ezt hogy?
De amúgy most hány kiló vagy, ha szabad kérdeznem? Még mindig ugyanolyan hihetetlen ütemben hizol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!