Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Normális, hogy tetszik, hogy...

Normális, hogy tetszik, hogy kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Tizenéves lány vagyok, és tisztában vagyok azzal, hogy kövér vagyok. Sokan csúfolnak, 1-2 hétig jártam futni, alig ettem, de elkezdtem látni azt, hogy jó kövérnek lenni. Fogdosom a hasam, húzgálom a hájamat össze-vissza, és szerintem híznom kéne. 147,5 kg/159 cm/lány/14 éves

U.i.:a kérdés komoly, de ez normális dolog, vagy fatorexia?

köszönöm a válaszokat!

2015. máj. 6. 16:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
61%

Jézusom.:(

Anyukádék nem látják hogy tönkreteszed magad??

2015. máj. 6. 19:26
 22/38 anonim ***** válasza:
94%

Jó kis provokáció. :DDD Ki hiszi el szerinted hogy 14 évesen a szüleid nem basznak le, ha az életcélod, hogy bálna legyél?XD

A duci, formás nők (mondjuk úgy 80 kg-ig, magasságtól és testsúlyeloszlástól is függ) tudnak vonzók lenni, ekkora súlynak még egészségügyi kockázata se nagyon van. E fölött már bejön minden probléma idővel.

Amúgy meg azon gondolkodtál már, hogy egy 400 kilós ember nem tud mozogni sem? Be leszel zárva a 4 fal közé, semmi program, egy pasinak nem fogsz kelleni, meghalsz 35 évesen vagy korábban.

Sok sikert 8D

2015. máj. 6. 19:52
 23/38 anonim válasza:
79%
Így estére jól jött, jót mosolyogtam egy hülye, kamu kérdésen. Köszi, feldobtad a napom, úgy is majd bealudtam már, olyan fáradt vagyok.
2015. máj. 6. 21:15
 24/38 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: nagyon örülök, de trollokat nem kértem. ;)
2015. máj. 7. 05:58
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
És milyen érzés ennyire kövérnek lenni?
2015. máj. 7. 07:02
 26/38 A kérdező kommentje:
Szerintem egyszeruen csodalatos!
2015. máj. 7. 15:10
 27/38 anonim ***** válasza:
72%
Ez a lényeg :)
2015. máj. 7. 15:11
 28/38 anonim válasza:
49%

El nem tudom képzelni, hogy nézhetsz ki...

Én éppen fogyózok,

170cm vagyok, 75kg és 14 éves.

Esetleg egy képet (persze arc nélkül) feltehetnél, mert tényleg,fogalmam sincs, hogy nézhetsz ki.

Amúgy meg ha magadnak megfelelsz, szerintem úgy hízol/fogysz, ahogy akarsz :)

Én speciel nem feleltem meg magamnak, többek között ezért is kezdtem bele a fogyózásba. Szerintem drukkolhatunk egymásnak, amit én leadok, az felmehet neked :"D

2015. máj. 7. 20:43
 29/38 anonim ***** válasza:
50%

Első gondolatom. Ez egy kamu.

A második. Fúj, de gusztustalan. Ne haragudj kérdező, de ez ocsmány. Ha 80 kilóval tetszelegnél magadnak azt mondom, hogy oké, de ez undorító. Sürgősen keress fel egy pszichológust.

2015. máj. 9. 06:15
 30/38 anonim ***** válasza:
85%
Hogy vagy, kedves kérdező?
2015. jún. 7. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!