Meg vagy elégedve a testeddel? Mi nem tetszik, min változtatnál?
Kort és nemet is!
Alacsony és kissé túlsúlyos, az átlagtól jóval szőrösebb vagyok. Abnormálisan vékonyra fogyva is hatalmas lenne a vádlim, tiszta izom az egész. Magában az izom nem rossz, de ez már túl sok. Vannak még dolgok, de a leírtak azok, amik nagyon zavarnak. 24/F
A hasamról és a combomról dolgoznék le egy kicsit. nem vélem magam kövérnek sem túlsúlyosnak sem, csak van mit eltüntetni. Álom alak: [link]
14/l (és januártól kezdve elkezdem a dolgot :) )
Sok mindent változtatnék,de ami a leginkább zavar az az,hogy nagyon vékonyak a lábaim.
20L
Nem szeretem a combom felső részét, mert elég vastag, a fenekemet mert nem túl szép és a derekamat mert nem elég vékony.
Ha leadnék úgy 5 kg-ot nagyon boldog lennék.
Sajnos elég fius alkat vagyok, de sok mindenen nem is nagyon tudnék változtatni. A lábam, főleg a vádlim eléggé izmos, a mellem pici, és túl sok és erős szőröm van. Mint egy fiunak.
16L
nem teljesen lapos a hasam, meg túl husis a combom :D
de edzek mindkettőre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!