Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szalmonellafertőzés esetén a...

Szalmonellafertőzés esetén a sör v. a bor fogyasztása javít-e az állapoton?

Figyelt kérdés
Nem áll fenn a fertőzés, de szoktam használni pl csirkehúst, és esélyes
2015. máj. 2. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nope.
2015. máj. 2. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
egy kicsit részletesebben, he lehetne....
2015. máj. 2. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs pozitív hatása egy szalmonella fertőzésre a lájtos alkoholfogyasztásnak. Ha elárasztod magad töménnyel, akkor a gyomrodban még valamennyi csíraszám csökkentő hatása lehet egy jó pálinkának.


Eléggé bő?

2015. máj. 2. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, köszi!! A kérdést azért tettem fel, mert egyszer volt tapasztalatom egy kollégiumi szalmonellafertőzésben, és hallottam valakitől, hogy a sör, v. bor csökkenti a hatásokat valamilyen alapon (talán vegyhatás).Hogy az egyik csökkenti, a másik erősíti (a problémát, tüneteket). Csak nem emlékeztem, hogy melyik csökkenti.
2015. máj. 2. 18:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!