Szalmonellafertőzés esetén a sör v. a bor fogyasztása javít-e az állapoton?
Figyelt kérdés
Nem áll fenn a fertőzés, de szoktam használni pl csirkehúst, és esélyes2015. máj. 2. 17:07
2/4 A kérdező kommentje:
egy kicsit részletesebben, he lehetne....
2015. máj. 2. 17:24
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nincs pozitív hatása egy szalmonella fertőzésre a lájtos alkoholfogyasztásnak. Ha elárasztod magad töménnyel, akkor a gyomrodban még valamennyi csíraszám csökkentő hatása lehet egy jó pálinkának.
Eléggé bő?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, köszi!! A kérdést azért tettem fel, mert egyszer volt tapasztalatom egy kollégiumi szalmonellafertőzésben, és hallottam valakitől, hogy a sör, v. bor csökkenti a hatásokat valamilyen alapon (talán vegyhatás).Hogy az egyik csökkenti, a másik erősíti (a problémát, tüneteket). Csak nem emlékeztem, hogy melyik csökkenti.
2015. máj. 2. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!