Miért nem tudok mostanában enni?
Figyelt kérdés
Vagy egy hete alig van étvágyam.
Ma reggelire 2 zsömlét, ebédre egy tál tejberizset, vacsorára egy tál levest és most nemrég egy fél pizzát tudtam csak megenni.
Miért van ez? A gyomrom se érzem az igazinak.
25/F (73kg)
2015. ápr. 23. 20:15
1/4 andiqwe válasza:
Szeríntem menj el orvoshoz , ha régebb jobb étvágyad volt. Amúgy a ribizli jót tesz étvágytalanság ellen, nekem be állt.
2/4 anonim válasza:
Már nem azért, de ez tömény szénhidrát, nagyon sok szénhidrát, és alig tartalmaz fehérjét.
És egyébként energia szempontjából ez nem kevés, sőt... Csak épp borzasztó egészségtelen.
Ezen sürgősen változtatni kellene, mert teli van gyorsan felszívódó szénhidráttal.
3/4 A kérdező kommentje:
Húst is eszek sokat, ma pont nem volt közte.
Teljesen fel vagyok puffadva érzésre. Hasam is olyan, mint egy terhes nőnek.
2015. ápr. 23. 21:25
4/4 A kérdező kommentje:
Gyakran büfögök, szellentek, "mozog" a belem".
2015. ápr. 23. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!