Anyu szombaton vett a tescoban uborkát, amiből ebédre uborkasalátát csinált, de csak ő evett belőle. Aztán hasmenést is kapott, meg egész nap hányt. Éjszaka elmúlt neki, másnapra jól lett. Aztán mondták, hogy uborka meg mittomén...gondoltunk attól. De hát elvileg itt nincs fertőzött, meg állítólag azonnal nem hat...szóval nem tudom...
2011. jún. 3. 21:21
3/13 A kérdező kommentje:
és mennyi idő után jön ki a baj? tudja valaki?
2011. jún. 3. 21:24
4/13 anonim válasza:
Én ma is ettem uborkát, és nem félek tőle. Már annyi mindent hallani, hogy lehet, nem is az uborka a felelős, hanem a saláta, a paradicsom, a végén az összes zöldséget fel fogják sorolni. Egyébként emberről-emberre is terjed, szóval, ha így akar utolérni a végzet, akkor majd elkapom valakitől. Persze megmosom az uborkát, és úgy eszem meg, de nem hiszem, hogy a magyar uborkától félni kellene.
2011. jún. 3. 21:24
5/13 valakiakitnemismersz válasza:
Ettem uborkát az elmúlt 2 hétben szinte majdnem mindennap még nem dögöltem meg :).
2011. jún. 3. 21:31
6/13 anonim válasza:
Gyorskaja, plázai zöldséges kilőve! Zöldséget piacon, csarnokban kell venni, ezek magyar áruk. A multik ki tudja, honnan hozzák be a szemetet.
2011. jún. 3. 21:31
7/13 anonim válasza:
én is ettem ubit, és fogok is. Nem félek az ilyen járványoktól, ha elkapom akkor elkapom, de nem fogok én itt parázni
2011. jún. 3. 21:32
8/13 anonim válasza:
Én ettem a napokban. Igazából nem érdekel ez az egész botrány, mivel nem nézek/olvasok nagyon híreket, sokáig nem is vágtam, hogy mi van.
Annyi mindenre mondták már, hogy veszélyes...ennyi erővel levegőt sem lehet lassan venni már.
Amúgy meg lehet, hogy azok a dolgok is tele vannak veszélyes cuccokkal, amikről nem is gondolnánk, de erről hallgatnak az illetékesek + lefoglalják az emberek figyelmét egy kis uborka-botránnyal. :D
2011. jún. 3. 21:33
9/13 anonim válasza:
Nem vedd már ilyen komolyan a médiát!!! Különben is, az uborka valahol a szállítás alatt fertöződött meg, mert máshol nem találtak baktériumokat.... Komolyan nem mertek enni belőle? :O
Bocs, de ez engem sokkolt. Nem kell elhinni, ami a tévéből folyik, mindent felnagyítanak. Én 2 német rokonommal is beszéltem és ők mondták, hogy náluk nincs ekkora pánik, mint Magyaro.-n, mindenki éli tovább a mindennapjait. Mosd meg a zöltséget alaposan fogyasztás előtt és nem lesz semmi bajod.
2011. jún. 3. 21:35
10/13 anonim válasza:
Mo-n mitől nem paráznak az emberek? Itt parázott mindenki a világon a legjobban, amikor japánban megsérült az atomreaktor. Pedig mi aztán pont középen vagyunk az összes többi országhoz képest japánhoz viszonyítva. Mi kaptunk volna belőle utoljára. Meg itt parázott mindenki a vulkán miatt...szóval hihetetlen milyen emberek vannak itt, és egymást cukkolják meg felesleges tömegpánikot keltenek. Egyébként szerintünk anyum se az uborkától lett rosszul...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!