Mostanában alig eszek és mégis hízok, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár hétben szinte mindentől hányingerem van,vagy undorodom így alig eszek, viszont hízok.. de csak súlyra, de a méreteim cmre semmit sem változott. Ez mitől lehet? Már min.5 kilót híztam a semmibe.. nem vagyok terhes, és nem menstruálok, sportolni sem sportolok többet mint előtte, nem is fogyókúrázok..2011. szept. 14. 09:23
1/6 anonim válasza:
Nem kezdtél el valami gyógyszert szedni manapság? A fogamzásgátlók csodára képesek.
2/6 anonim válasza:
az én kommentem meg hova lett? teljesen jó válasz volt!!!!!
3/6 A kérdező kommentje:
nem szedek semmilyen gyógyszert, és biztos h nem vagyok terhes kedves utolsó:) Mivel nem élek egy jó ideje szexuális életet.
2011. szept. 14. 11:51
5/6 anonim válasza:
hm..ez engem is érdekelne:) lehet nyugodtabb vagy,nem idegeskedsz....miket eszel? =)
6/6 anonim válasza:
Oh hát ez a tipikus emberi evolúció! :)
Figyelj, ha nem eszel és hízol, az azért van mert előtte biztos volt olyan időd, napod akármid, hosszabb időintervallumod, amelyben kevesebb táplálékhoz jutottál, vagy nem ettél, vagy fogyókúrát tartottál..
ezt a szervezeted megjegyezte, így még ha vajmi keveset is eszel, akármiféle táplálékból, a szervezeted raktároz (mint az őrült(!)), hogy ha legközelebb olyan időd lesz, ahol megint kevesebb tápanyagot/táplálékot tudsz felvenni, akkor is tudjon energiát előállítani.
Jó 100 ezer éve így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!