Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mostanában alig eszek és...

Mostanában alig eszek és mégis hízok, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Az utóbbi pár hétben szinte mindentől hányingerem van,vagy undorodom így alig eszek, viszont hízok.. de csak súlyra, de a méreteim cmre semmit sem változott. Ez mitől lehet? Már min.5 kilót híztam a semmibe.. nem vagyok terhes, és nem menstruálok, sportolni sem sportolok többet mint előtte, nem is fogyókúrázok..
2011. szept. 14. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kezdtél el valami gyógyszert szedni manapság? A fogamzásgátlók csodára képesek.
2011. szept. 14. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
az én kommentem meg hova lett? teljesen jó válasz volt!!!!!
2011. szept. 14. 10:00
 3/6 A kérdező kommentje:
nem szedek semmilyen gyógyszert, és biztos h nem vagyok terhes kedves utolsó:) Mivel nem élek egy jó ideje szexuális életet.
2011. szept. 14. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor a másik opcióm él
2011. szept. 14. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
hm..ez engem is érdekelne:) lehet nyugodtabb vagy,nem idegeskedsz....miket eszel? =)
2011. szept. 14. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Oh hát ez a tipikus emberi evolúció! :)

Figyelj, ha nem eszel és hízol, az azért van mert előtte biztos volt olyan időd, napod akármid, hosszabb időintervallumod, amelyben kevesebb táplálékhoz jutottál, vagy nem ettél, vagy fogyókúrát tartottál..

ezt a szervezeted megjegyezte, így még ha vajmi keveset is eszel, akármiféle táplálékból, a szervezeted raktároz (mint az őrült(!)), hogy ha legközelebb olyan időd lesz, ahol megint kevesebb tápanyagot/táplálékot tudsz felvenni, akkor is tudjon energiát előállítani.

Jó 100 ezer éve így van.

2011. szept. 14. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!