Mit tegyek hogy kevesebbet egyek? L/14 azt veszem észre hogy mostanában óránként eszek kb annyit mint más ebédre
Figyelt kérdés
segítsetek2009. júl. 5. 16:04
1/9 anonim válasza:
Mikor ennél, akkor helyette igyál meg két pohár vizet! meg mikor nem ennél, akkoris :D Folyton vedelj vizet és akkor nem leszel éhes :) Legalábbis én így vok vele...
2/9 A kérdező kommentje:
oks megpróbálkozok vle de az a baj hogy h akaját látok már egyből nyúlok érte és már a számban van
2009. júl. 5. 16:29
3/9 anonim válasza:
Ha nem vagy tőle rosszul, és nem is hízol,akkor élvezd az ízeket és ne érdekeljen semmi.Ha nem így van,akkor mozogj.Mondanám,hogy próbáld meg visszafogni magadat a mennyiséggel,csak a tapasztalataim szerint akkor meg egy idő után rádjöhet a falási roham,akkor meg nem volt értelme az egésznek.
4/9 anonim válasza:
Akkor intézd úgy, hogy ne láss kaját :P Amúgymeg akaraterő nélkül nem fog menni...
5/9 A kérdező kommentje:
nem nem hízok szerencsére
akarat erőm is van csak az ízek és ...
mozgok futni járok
2009. júl. 5. 19:33
6/9 anonim válasza:
szia! Én is így vagyok vele, állandóan eszek, de nem hízok.Állandóan azzal szekálnak hogy vékony vagyok, közbe meg vagy 5-ször annyit eszek mint ők...ha tudnák....XD =).. Már próbáltam én is a vizes módszert, és tényleg beválik. ja és én is 14 vagyok.(lány)
7/9 anonim válasza:
Akkor meg miért akarsz kevesebbet enni?? Ha nem hiznék tőle, egész nap zabálnék:P
8/9 anonim válasza:
Igyál sok vizet,én azt csinálom.Mostanában egyre kevesebbszer kívánok kaját,van hogy megkívánok vmit megcsinálom,de mire kész vagyok vele már nem is kívánom:S Én mondjuk sok vizet iszok,mert tisztítom magam:)
Próbálj meg rágózni,a sok víz mellett,én ha rágózok nem kívánok kaját,vagyis nem jut eszembe,hogy egyek!:D
14/L
9/9 A kérdező kommentje:
oks kszike a válaszokat!!megpróbálom!!
de kezdek rájöni ha eszek akk úgy is jól esik és na kit zavar?
2009. júl. 5. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!