Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vettél mostanában uborkát és...

Vettél mostanában uborkát és meg merted enni? Elhiszitek hogy Mo. -on nincs fertőzött?

Figyelt kérdés
Én parázok tőle de ma mc donalds-ban ettem hambit amiben volt uborka. Az tuti nem fertőzött? Ti megmeritek enni?
2011. jún. 3. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én vettem piacon ugyanúgy salátát, uborkát, paprikát, paradicsomot, semmi bajom nem lett tőle

amúgy meg nem is bizonyított hogy az uborkától volt a fertőzés, ha holnap kiderül hogy valaki a csirkétől kap hasmenést akkor csirkehisztéria lesz és így tovább

ma már mindenre azt mondják hogy így egészségtelen, rákot okoz, stb stb

piacra menj ki a néniktől, bácsiktól vegyél salátát, ők még nem verik át az embereket a haszon miatt

én mindig egy kendős kedves idős nénitől veszem a salátát van neki kb 10 db házi kertes csak szegény a nyugdíjból nem tud megélni...

2011. jún. 4. 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Már kiderült, hogy egy lübecki étterem a fertőzés forrása. Nem az uborka az oka. Hogy aztán ott a személyzet melyik tagja volt beteg, vagy miért nem tartották be a higiéniás szabályokat, azt még nem tudni.
2011. jún. 4. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Mossátok meg a zöldségeket!
2011. jún. 11. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!