Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha eszek valamit (ha keveset...

Ha eszek valamit (ha keveset akkor is) rosszul érzem magam. Hányingerem van pedig én aztán szeretek enni. De mostanában valami miatt miután eszek rosszul érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. jún. 12. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:

minden utan vagy csak bizonyos etelek utan?

2 lehetoseg van

elso: esetleg valamire allergias lettel..

ketto: a nyar miatt ne egyel megterhelo eteleket,probalj meg "lazabb" eteleket enni.

Ha egyiksem akkor orvos..

2014. jún. 12. 12:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Minden után.. Most azzal próbálkozok, hogy nem eszek kenyeret mert azt olvastam lehet, hogy az a baj... Cukros dolgokat sem eszem/iszom... Kb. olyan 3 hete van ez és nem tudom mitől lehet de nagyon rossz..:(
2014. jún. 12. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, nálam 1 hónapig tartott.. Aztán 1 hét hasmenés, 1 hétig még fájt a hasam és elmúlt. Néha még előjön 1-2 hétre, de olyan drasztikus azóta sem volt. Akkor vagy 5 kg-ot fogytam... Mai napig nem tudom, hogy mitől volt.
2014. jún. 13. 12:22
 4/4 A kérdező kommentje:
És te mit csináltál hogy jobban legyél? :(
2014. jún. 15. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!