Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert nem tudok enni mostanaban?

Miert nem tudok enni mostanaban?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nem ehezek meg es mindig ugy erzem mintha tele lennek. A mai etrendem

11:00 egy szendvics, egy szelet torta

16:00 jegkrem meg egy kis csoki

18:00utan.. Egy szendvics

most: egy szendvics.

tudom, hogy ez nagyon egeszsegtelen, de azt eszek amit epp le tudok nyelni. Amugy folyamatosan telinek erzem magam. Ugy eszek, mintha egy kiados ebed utan kene lenyomnom a kajat. Pedig nem....

Rettegek a hanyastol, emiatt sokat szorongok. Meg stresszelek is eleget. Ennek lehet koze hozza?

15L

2013. júl. 10. 00:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Amugy imadok enni...folyamatosan varom, hogy megehezzek es azon jar az agyam, hogy vegre megehezzek...de nem vagyok ehes.
2013. júl. 10. 01:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Meleg van, ilyenkor alig van étvágya az embernek. A stressz miatt is alig eszik az ember. Nyár is van, nincs suli, gondolom nem is fáradsz el annyira, hogy annyit egyél.
2013. júl. 10. 01:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az egészségtelen kajáktól van? Nekem volt olyan időszakom, amikor a krumpli, tojás , kenyér és az olaj volt a fő táplálékom+ egyéb egészségtelen és olcsó ipari hulladékok és akkoriban mindig teltnek éreztem magam, de valahogy éhesnek is egyszerre. Aztán ahogy egy kicsit több pénzem lett, elkezdtem egészségesebb kajákat enni és el is múlt ez az érzés.
2013. júl. 10. 01:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha különösebb panaszaid nincsenek, például energiahiány, rosszullét, szédülés, fáradékonyság, stb., akkor fizikailag valószínűleg nincs komolyabb problémád.

Ennek ellenére, a stresszes életvitel nem jó. Azt a stresszet, amit írtál, ki kell irtani, mert különben pszichésen tönkre fog tenni. S a pszichikai gondokból később fizikai problémák is keletkeznek. Mindenkinek van időszaka, amikor nem eszik olyan jól, viszont ha ez meghatározóvá válik valaki életében, akkor az nem egészséges.

2013. júl. 10. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Meleg miatt, ha rosszul étkezel, keveset iszol mellé lelassul az emésztés is.

Ha túl sokat iszol, a meleg miatt akkor tele van a gyomrod.

Ha túl sokat iszol (amennyire lehet ilyet mondani) átlátszó, ha kevset sötétsárga a vizeleted.

2013. júl. 10. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!