Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért eszek mostanában sokat?

Miért eszek mostanában sokat?

Figyelt kérdés

Régebben nem ettem sokat. 1 nap el voltam egy kiflivel is. Kb. 1 hete viszont ez megváltozott. Egész nap eszek. Már anyumnak is furcsa hogy ennyit eszek. Mitől/Miért lehet ez???

17/l

2013. ápr. 26. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Pszichés vagy hormonális probléma és hullámzó vércukorszint is okozhatja, valamint az is hogy ha nem minőségi ételeket fogyasztasz, így hiába eszel sokat, nem jut kellő tápanyaghoz a szervezeted és továbbra is igényelni fogja azt. Minőségi kaját egyél, ne péksüteményt meg gyorséttermi kosztot meg csokit és chipset mert azok után nem csoda ha egy órán belül újra megéhezel.
2013. ápr. 26. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Kiürült a szervezeted és most helyesen szeretné megkapni a jussát, hogy egészségesen tudjon tovább működni.

Hallgass a testedre! Mindig megsúgja, hogy mire van szüksége.

2013. ápr. 26. 13:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem szoktam chipset, gyosréttermi ételeket se péksütiket enni. A vércukrom rendben van nemrég voltam vizsgálaton.

De köszönöm a válaszokat :)

2013. ápr. 27. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!