Miért eszek mostanában sokat?
Figyelt kérdés
Régebben nem ettem sokat. 1 nap el voltam egy kiflivel is. Kb. 1 hete viszont ez megváltozott. Egész nap eszek. Már anyumnak is furcsa hogy ennyit eszek. Mitől/Miért lehet ez???
17/l
2013. ápr. 26. 13:30
1/3 anonim válasza:
Pszichés vagy hormonális probléma és hullámzó vércukorszint is okozhatja, valamint az is hogy ha nem minőségi ételeket fogyasztasz, így hiába eszel sokat, nem jut kellő tápanyaghoz a szervezeted és továbbra is igényelni fogja azt. Minőségi kaját egyél, ne péksüteményt meg gyorséttermi kosztot meg csokit és chipset mert azok után nem csoda ha egy órán belül újra megéhezel.
2/3 anonim válasza:
Kiürült a szervezeted és most helyesen szeretné megkapni a jussát, hogy egészségesen tudjon tovább működni.
Hallgass a testedre! Mindig megsúgja, hogy mire van szüksége.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem szoktam chipset, gyosréttermi ételeket se péksütiket enni. A vércukrom rendben van nemrég voltam vizsgálaton.
De köszönöm a válaszokat :)
2013. ápr. 27. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!