Mit csináljak? A párom alig eszik egész nap, és emiatt én sem eszek már
Alig eszik valamit komolyan, és ez nem férfihoz méltó.
Nagyon vékony is szegény, kb 62-63 kg, ill. magas is.
Én 50 kg vagyok de szégyenlem, hogy többet bírnék enni, és már ezért nem eszek. Tudom butaság, de nem tudok már mit tenni.
Próbálom tuszkolni belé az ételt de semmi, alig eszik.
Eddig is ennyit evett? Ha igen, akkor hagyd békén. Ha nem, küldd orvoshoz.
Mi az, hogy nem férfihoz méltó? Attól lesz valaki férfi, mert zabál? Ezzel a meglátással te nem vagy nőhöz méltó, mert többet ennél mint a párod.
Mint már leírtam, most is hangsúlyozom, hogy a keveset eszik és a zabál között van egy normál egészséges kategória is!
Vagy ti csak zabáltok?
A kevés kb 2 szelet bundáskenyér, és egy kis adag főétel. egséz napra
Azért ezt nem mondanám kevésnek. Nyilván nem is észvesztő mennyiség, de én se eszek ennél többet.
A kevés az amikor húgomra rájön a diétázhatnék és egész nap egy fél répát rágcsál el.
Szerintem ez nagyon kevés. pl. reggelire egy bundáskenyér, ebédre kb 5-6 kanál főétel, és délután 1 bundáskenyér. Simán lehetne többet enni 1-1 étkezés alkalmával, és csodálom hogy este sem farkaséhes.
Ráadásul a folyadékfogyasztása meg egyenlő a nullával, pedig az is 'telítene' valamennyit.
Sajnos igen. Kb ennyit.
De rettentő vékony.
Kérdező, amíg nem írod le, milyen magas ehhez, illetve hogy eddig is ilyenek voltak-e az étkezési szokásai, addig nem tudunk értelmeset írni.
Ha eddig is így evett, akkor hidd el, ha nem halt éhen az elmúlt huszonpár évben, nem most fog lefordulni a bundáskenyér mellől az asztaltól holtan. Egyáltalán, nekem pl. nőként nem a legfőbb dolgom a pasim táplálása, nyilván eszünk együtt, csinálunk kaját, de alapvetően mindketten ellátjuk magunkat... Felnőttek vagyunk, nem kell grammra mérni, mennyit kell enni, mint egy koraszülöttnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!