Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Help, a macskám egész nap...

Help, a macskám egész nap gubbaszt és nem eszik, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Köhögött is és hallottam hogy hörög is, állatorvos nincs mi lehet ez?

2015. ápr. 5. 13:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy macskanátha. De orvos nélkül nem fogsz semmire menni.
2015. ápr. 5. 15:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Vidd el orvoshoz!
2015. ápr. 5. 15:46
 3/15 A kérdező kommentje:
Es meddig bírja ki? Mert mint már írtam állatorvos nincs egyrész mert vasárnap van másrészt meg húsvét van...
2015. ápr. 5. 16:29
 4/15 anonim ***** válasza:
Ügyelet sincs?
2015. ápr. 5. 16:49
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy életveszélyben volna, de nem szabad kiszáradnia. Illetve az is jó volna, ha elkezdene enni.
2015. ápr. 5. 16:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Van 50 km-re de anya nem visz el, amúgy az előbb sikerült megetetnem evett egy keveset utána megint visszaaludt.. Kedd késő lenne neki?
2015. ápr. 5. 17:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem, az még teljesen rendben van. Ha az orra száraz, akkor lehet, hogy lázas. Figyelj rá, hogy igyon eleget, ha nagyon levert néha óvatosan vizezd be az orrát és simogasd, hogy érezze, hogy minden rendben lesz. Kedd este jó lesz, addig a tünetek alapján nem hiszem, hogy nagyon sürgető bajra kéne gondolni.
2015. ápr. 5. 17:48
 8/15 anonim ***** válasza:
Jó, figyeljetek rá, a kiszáradás a veszélyes most, igyon. Ha bármi rosszabbodik keddig, akkor vinni KELL az ügyeletre.
2015. ápr. 5. 18:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Van elötte mindig víz és étel, most dorombol és dagaszt az orra viszont száraz.. Kedden egyből viszem!
2015. ápr. 5. 18:12
 10/15 anonim válasza:

Az én cicámban is pont ugyanez a baja, és nyilván ünneo van, a környéken meg nincs ügyelet.

Mondjuk ő hányt is, valószínűleg epét, mert sárga volt. De nem eszik, nem iszik, csak fekszik egész nap, viszont a közérzete nem tűnik rossznak, nem bújik el, vagy kerül minket, láza sincs. (Ha a tiéd lázas, csapzott a szőre, hasmenése van, akkor valószínűleg vírus, mindenképpen állatorvoshoz kell vinni.)

Én tegnap, meg ma is egész nap fecskendővel nyomtam a szájába vizet, kamillateát, húslevest, hogy ne száradjon ki, meg főztem neki teát friss gyömbérből, az jó macskáknak is, ha nem jó a gyomruk. Utált is érte. Tegnap este hajlandó volt már pár falatot enni, ma meg már egy kicsit többet. De csak, ha apróra összetépkedtem neki.

Mindenképpen tömj bele valami folyadékot, (ne tejet), és próbálj meg finom falatokat lengetni az orra előtt. Az enyém pl. a nyers csirkehúsból hajlandó volt valamennyit enni. Főve már persze nem. De ma már főtt húst is evett, meg egy kis virslit.

2015. ápr. 6. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!