Help, a macskám egész nap gubbaszt és nem eszik, mit csináljak?
Az én cicámban is pont ugyanez a baja, és nyilván ünneo van, a környéken meg nincs ügyelet.
Mondjuk ő hányt is, valószínűleg epét, mert sárga volt. De nem eszik, nem iszik, csak fekszik egész nap, viszont a közérzete nem tűnik rossznak, nem bújik el, vagy kerül minket, láza sincs. (Ha a tiéd lázas, csapzott a szőre, hasmenése van, akkor valószínűleg vírus, mindenképpen állatorvoshoz kell vinni.)
Én tegnap, meg ma is egész nap fecskendővel nyomtam a szájába vizet, kamillateát, húslevest, hogy ne száradjon ki, meg főztem neki teát friss gyömbérből, az jó macskáknak is, ha nem jó a gyomruk. Utált is érte. Tegnap este hajlandó volt már pár falatot enni, ma meg már egy kicsit többet. De csak, ha apróra összetépkedtem neki.
Mindenképpen tömj bele valami folyadékot, (ne tejet), és próbálj meg finom falatokat lengetni az orra előtt. Az enyém pl. a nyers csirkehúsból hajlandó volt valamennyit enni. Főve már persze nem. De ma már főtt húst is evett, meg egy kis virslit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!