Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 172cm es 61kilo az nagyon...

172cm es 61kilo az nagyon sovány? :D (fiu vagyok)

Figyelt kérdés
14-15evesen koverebb voltam, most megnyultam,izmom nemsok van, inkabb picit erosebb testalkatom van, vagy nemtudom😂

2015. ápr. 13. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem írom hogy sovány de biztos elférne rajtad még pár kiló. De látatlanban nehéz válaszolni egy ilyen kérdésre.
2015. ápr. 13. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális.

(én is ennyi vagyok)

2015. ápr. 13. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt így látatlanban nem lehet megmondani. A párom 176 centi, 35 éves, volt 56 kiló is, amikor régesrég lefogyott, de 63 kilósan karcsú, de nem sovány, az sosem volt. Nem különösebben izmos, csak amennyire az élet hozza (könnyű fizikai munka, sok biciklizés).

Ennek tükrében simán lehetsz teljesen OK is, nyilván kövér tuti nem vagy s bizonyára jól néznél ki egy kis plusz izommal, de ez ízlés dolga. Nem mindenki akar izmos lenni.

2015. ápr. 14. 03:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nezopont kerdese. En ugyanekkora centihez voltam38kilos is, de a mostani 42kilos enem a melled allna akkor valoszinuleg nem tunnel sovanynak. Am ha egy 100kiloa valaki allna oda, akkor Te lennel a vekony nyilvan.. Amugy a lenyeg igazabol hogy mindket esetben Te vagy az aki esztetikailag szebb latvanyt nyujt, szoval nincs miert aggudnod.:)
2015. ápr. 16. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!