Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem tudok hizni, nagyon...

Nem tudok hizni, nagyon sovány vagyok, mit csináljak? 14/L

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 158 cm és 37 kg. Mindig is ilyen sovány voltam, és eddig nem zavart. De most szeretnék hízni egy kicsit, mégsem sikerül. Rendszeresen étkezem, sportolok. Mit csináljak? Hogyan tudnék pár kilót felszedni?

2015. febr. 18. 19:58
 1/10 anonim ***** válasza:
több sport és tömegnövelő étrend, érdemes lenne dietetikussal és személyi edzővel beszélni, illetve endokrinológushoz menni
2015. febr. 18. 20:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia!Én 13 évesen voltam 38kg a 158cm-hez.Rendesen sportoltam,ettem,viszont ahogy elkezdtem nőiesedni,úgy híztam.Mondjuk most sem vagyok dagi,163cm és 47 kg.Lehet,hogy pár hónap múlva te is felszedsz pár kg-t.
2015. febr. 18. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
És esetleg útánajárni,hogy nincs-e valami betegség a háttérben.
2015. febr. 18. 20:22
 4/10 Szintiszoli123 ***** válasza:
Egyél többet!
2015. febr. 18. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:

én is hízni akarok de nem tudok..

161 cm 40 kg 13/L

2015. febr. 19. 17:39
 6/10 Szintiszoli123 ***** válasza:
Egyél többet?
2015. febr. 19. 18:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Zabálok mint állat,de nem tudok hízni utolsó.
2015. febr. 19. 19:17
 8/10 Szintiszoli123 ***** válasza:

Megtennéd, hogy összeírod egy napi zabálásodat? A "mit"-en kívül próbáld meg pontosan leírni a "mennyit"-t is.

Ha lehet ne használj ilyen szavakat, hogy egy adag, meg egy szelet, mert az nagyon sok mindent takarhat. Egy "szelet" kenyeret pedig meg lehet kenni vékonyan light margarinnal és vastagon kacsazsírral. Nagyon nem mindegy ám.

Pl. 100 gramm boci csoki. Na az egy konkrét mennyiség. Abból már lehet viszonyítani.

2015. febr. 19. 19:54
 9/10 anonim válasza:
Tényleg meg kell nézni, hogy nincs-e valami betegség. 99 százalék, hgy nincs, de jobb tudni. Utána dietetikussal beszélhetsz, neki ez a szakterülete. Egy3bként még csak 14 éves vagy. Simán lehet, hogy egyszerűen ilyennaz alakod és pár 3v múlva meg majd az lesz a baj, hogy túl gyorsan jönnek fel a kilók. Egyet ne csinálj: Ilyen korban ne szedj semmilyen tömegnövelő szert.
2015. febr. 19. 21:50
 10/10 anonim válasza:
Én tavaly 176 centimmel 48 kg voltam..elképzelheted milyen borzalmasan nézhettem ki..:/ viszont tavaly januárban elkezdtem járni edzőterembe..minden edzés után fehérjét ittam, így egyre többet tudtam enni és sikerült híznom :) előtte egy dekát is alig tudtam bármennyit is ettem...most 65 kg vagyok:) és fél év alatt sikerült ennyit felszednem :) egyszerű de nagyon beválik..elhiheted :)
2015. ápr. 8. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!