Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sovány vagyok mégis gyors az...

Sovány vagyok mégis gyors az anyagcserém. Tovább lent?

Figyelt kérdés

173 cm magas vagyok, 60 kiló.

Kicsit hízni szeretnék mégsem segít semmi, rengeteg fehérjét, zsírt, szénhidrátot viszek be nap mint nap a szervezetemben.

Naponta 5 étkezésem van.

Nem tudom mitől nem hízok, semmi betegségem nincs de ezek mellett túl gyors az anyagcserém. Valami megoldás?

2015. jan. 16. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Ne zabálj hanem erősíts ! Ha lesz rajtad izom többet fogsz nyomni... 173cm 60kg az nem sovány hanem normális de ha annak érzed magad akkor se zabálj össze vissza
2015. jan. 16. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:

Kérdésben nem írtad, de ugye nem dohányzol, kávézol és alkoholt se fogyasztasz...

Ezek mind gyorsítják az anyagcserét, ezen felül hiába viszel be fehérjét, zsírt, szénhidrátot...ha nem tud megfelelően beépülni, a szervezeted nem tudja hasznosítani...

Ez egyébként lehet genetika is, mindenféleképpen konzultálni kellene egy dietetikussal.

Ő valószínűleg összhangba tudja hozni a bevitt élelmiszereket, esetleg kiegészítve azokat.

Ne keseredj el :)

2015. jan. 16. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok- kihagytam hogy beszélj egy étkezési tanácsadóval
2015. jan. 16. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
sport+tömegnövelő étrend
2015. jan. 16. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Mennyit eszel? Tömegnövelő mennyiség megvan?

Bélhám károsodásod nincs? Látens lisztérzékenység?

2015. jan. 16. 21:56
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem dohányzom, nem iszok alkoholt semmi káros anyag.

Hetente 3x focizok emellett még eljarok futni es csinalok itthon pár gyakorlatot.

Nincs semmi betegségem sem alergiám.

2015. jan. 16. 23:22
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Honnan tudod?

Akkor csak keveset eszel.

2015. jan. 16. 23:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok. 178 cm, 18 éves. Nálam is ugyanez van. Bármennyit bármikor eszek, nem hízok tőle. Ennek nagyon örülök, viszont olyan csontosnak érzem magam, hogy néha elkeserít, hogy nem tudok hízni. Most kezdtem el én is erősíteni, hogy ha már sovány vagyok, legalább izom legyen rajtam egy kicsi...
2015. jan. 16. 23:55
 9/12 A kérdező kommentje:

Kivizsgáltattam magam, körbejártam minden doktort.

Mindegyik azt mondta egészséges vagyok.

2015. jan. 17. 01:21
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

És hittél nekik?

Azt tudod, hogy bizonyos vizsgálati módszereik közismerten (lehet nem eléggé KÖZismerten) megbízhatatlanok?

Hazudtak, csak nem tudták. Mármint azzal, hogy kijelentették, hogy egészséges vagy, miközben ezt nem tudják kivizsgálni eleve hazudtak. Szinte minden nyugati étrendet követő ember beteg valahol. Na de mindegy.

Mennyi kalóriát eszel? Testépítőknél tömegnövelő étrendek 3000-4000 kcal-osok,meg még több is akár.

2015. jan. 17. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!