Nagyon sovány vagyok,14 éves,190 cm körül és 58 kiló. El kezdtem többet enni, híztam egy kicsit, de nemnagyon sikerül. Ez beteges?
Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 16:58
1/4 anonim válasza:
miért szeretnél hízni? miket szoktál enni?
ha téged nem zavar és egészséges vagy akkor szerintem nem probléma.
2/4 anonim válasza:
Nem olyan vészes. Én most így visszagondolok, voltam a te korodban kb. 180-hoz 50 vagy 53 ? Nincs ebben semmi pláne, sokfélék az emberek, és ha egymás mellé teszik őket durva különbségek vannak. De vannak még sokan ugyanolyan alkattal mint te, csak valószínű, pont nem az osztályodban, hanem odébb. Egyébként először megnyúlik az ember (látom az nálad már szépen megvolt), azt csak késve utána jövő években következik a súlynövekedés. Pont ebben a korban a legaránytalanabb a helyzet. Mondjuk sose leszel egy olyan masszív alkat, de a következő két évben mindenképp hízni fogsz 10-15 kilót, meglátod. (Persze azzal is még vékony maradsz az átlaghoz képest, mert közben mások is híznak, és lehet, hogy többet is.) Aztán általában 20 év körül jön majd egy újabb hízási (megemberesedési) periódus. Én még 20 évesen is "csak" 66 kiló voltam, de most 22 évesen 76 vagyok.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen, egészséges vagok, meg sokat sportolok, de ettől függetlenül nagyon zavar
2015. márc. 14. 15:04
4/4 anonim válasza:
ha sokat sportolsz akkor nem nagyon fogsz hízni, de izommal esetleg elérheted azt a hatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!