Túlsúly probléma.3-4 hónap alatt 5 kg?
A szokásos probléma áldozata vagyok, 174 cm 83 kg és 18 év alatt vagyok. Segítség kellene, hogy 3-4 vagy több hónap alatt 5 kilót fogyjak. Nem kell gyorsan lefogynom, a lényeg, hogy fogyjak. már 1,5 éve fegyenc edzést követem, hetente 6x edzek otthon. Régen 90 kiló voltam és lefogytam 83-ra, de lejjebb már nem megy, és nem tudom miért. Étrendet vagy edzéstervet szivesen elfogadok.
UI: Ha lehet, csak azok írjanak akik értenek hozzá és nem csak a puszta tapasztalatai alapján akar engem lefogyasztani.
Tökmindegy a testzsír% meg a kép is.
Lelassult az anyagcseréd. Ez a helyzet. Ezt kétféleképpen indíthatod újra:
1. Szénhidrát hintáztatással, vagy
2. (Termogén) zsírégetővel.
A szénhidrát hintáztatás azt jelenti, amire gondolsz. Hintáztatás. Egyik nap bezabálsz (napi adagod 3-4-szeresét), a másik nap pedig csak járulékos szénhidrátot eszel, a többit fehérjéből pótolod. Ez általában lassabb folyamat és kevésbé hatásos.
A másik mint említettem a (termogén) zsírégető. Menj fel shop.builderre, nézz szét, olvass és kérdezz.
Illetve lehetséges még az is, hogy szar az étrended. Én szálkásításnál pl. utolsó két étkezésnél már 0 szénhidrátot fogyasztok (csak járulékos van salátából + tonhal / csirkemell illetve fehérje turmixban lévő).
Ezek közül valamelyik az esetek 99%-ában meg szokta oldani a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!