Mitől szurhat, fájhat mindkét oldalon a petefészkem időnként? ( 3 hónap alatt kb 10x előfordult, ebből a mostanival együtt 3 olyan van hogy nem csak egszernyilal bele, hanem ha köhögök is fáj/szúr.
Eleinte gondoltam hogy csak peteérés és azt érzem,de amikor megnéztem a naptárba és egyátalán nem úgy esettgondolkkoztunk anyuval, de abba maradtunk hogy biztos felfáztam, miután nincs nap után abba maradt.( nem jártam sürün pisilni, nem is vizeltem véreset, de gondoltam biztos van ilyen is). Viszont azóta ahogy irtam többször is elődordult ( kb 3 hónapja kezdődött) van hogy csak 1x ha pl leülök,vagy felállok, de többszöri alkalommal volt és most is az van hogy ha köhögök is fáj, ha felülök is fáj.. tesiután volt ez ma, azt gondoltam attól, de amikor haza jöttem láttam egy nagyon halvány pici piros foltot is, és azóta is fáj.. szóltam nagyimnak, megbeszéltük hogy ha még 1x-2x előfordul elmegyünk nőgyógyászhoz a problémával, de addigis szeretnék egy kicsit többet tudni ha van aki tud segiteni.. mi lehet ez? vagy mitől? Amikor kezdődött ne jártamtesire, tehát nemvalószinü hogy megeröltetés, se felfázás mert szintén nem jártam 1x sem sürün pisilni. Segitsetek, nagyon szeretnék később babát, és félek hogy ha baj van akkor akár az is előfordulhat hogy nem lehet később.:/ Talán még fontos hogy 3 éve van meg, máregy év után beállt, nem volt vele gondom, mindig megjön időbe(van hogy 1-2 nappal hamarabb vagy 1 nappal később), párom van, de mielőtt kezdődött nem voltam még vele együtt.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!