Vegetáriánus vagyok, hogy megőrizzem az egészségemet (meg erkölcsi okokból is) és jobban is érzem magamat így. Ha valahol mégis kínálnak hússal, hogyan utasítsam vissza, hogy meg ne sértődjenek? Semmiképpen nem eszem meg, akármi legyen.
"Köszönöm, de nem eszem húst."
Értelmes ember felfogja és nem sértődik meg.
A hülye meg mindenhogy hülye. :)
Valószínűleg szójával és babbal.
Akit cigarettával kínálnak és visszautasítja, mert nem dohányzik, azon sem sértődik meg senki.
3.: Az összes esszenciális aminosavat be lehet vinni zöldségből, bár jóval nehezebb mint húsból.
Kérdező: Ha Te elítéled a többieket és kiközösíted és lenézed akkor miért vársz másoktól jobb elbánást?
Nekem mindenki megérti. Van aki harmadszorra, de ennél többször nem kellett mondani. És még senki nem közösített ki. Igaz én is elfogadtam ha valaki húst evett.. tudod adjonisten-fogadjisten...
"nem bánják, hogy az állatot megölik azért, hogy ők jóllakjanak"
Ez valamelyest a természet rendje. Nem? :) Különben is, az állatok jobban szenvednének, ha élve ennénk meg őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!