Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni genetikából adodó...

Hízni genetikából adodó vékony lánynak?

Figyelt kérdés
hízni, mert a vékonyságom külsőleg is látszik ami engem zavar mivel elég magas is vagyok. Sokszor anorexiásnak néznek és kibeszélnek. Naponta sokszor eszem és sokszor nasizok. Eszek húst, tésztát, csokit, gyümölcsöt de külső változás nincs.Hogy tudok legjobban combra, lábszárra és karra hízni?
2015. febr. 20. 18:22
 1/5 A kérdező kommentje:
eleje lemaradt. 170 cm 46-48 kiló között mozgó lány vagyok.
2015. febr. 20. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nehez lesz. Godolkodtal mar az olyan szereken amiket azok esznek akik izmot szeretnenek epiteni? Ha elkezdenel ilyenekkel edzeni...talan?

Bocsi, ha nem tudtam erdemben valaszolni, amugy en is 170 vagyok csak nekem kifejezetten tetszik, hogy 50 alatt vagyok.

2015. febr. 20. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Amugy mennyi lenne Neked az idealis testtomeg?
2015. febr. 20. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Kivizsgáltatnám magam, mert ha tényleg rendesen eszel, ez nagyon kevés. Azt tudom még mondani, hogy nyugodtan egyél zsíros kenyeret, szalonnát és mindent, ami hizlal. Lehet, hogy jobb formában lennél tőle. (Oké, hogy a hús, tészta, csoki sem ajánlott diétakor, de neked valami hizlalóbbra lenne szükséged).

De mindenképpen kivizsgáltatnám magam. Volt egy osztálytársnőm, bármennyit evett, nem tudott hízni, neki valamije alul működött azt hiszem, tehát tényleg egészségügyi oka volt, nem pszichés.

2015. febr. 20. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, szerintem kb lehetetlen "normális" eredményt elérni... Én edzettem is, de fogytam tőle! Nálam a sulidoki azt tanácsolta, hogy menjek el orvoshoz vele (??), hátha ő tud valamit tanácsolni. Mindegy, az edzés lehet neked jó lenne, kinek mi válik be, szerintem egy próbát bőven megér. (16L, ugyanolyan magas mint te, csak vékonyabb)
2015. febr. 20. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!